Profilul idilic al viitorului europarlamentar român, în viziunea PSD Argeş

În cazul social democraţilor argeşeni, campania electorală ce va preceda alegerile pentru Parlamentul European va pune accent, după cum precizează conducerea PSD Argeş, pe rolul şi conduita europarlamentarului,  de la care se doreşte, printre altele, o mai bună comunicare cu cei care i-au susţinut şi cei care i-au votat. 
“Tebuie să schimbăm atitudinea şi modul de acţiune al europarlamentarului,  să statuăm  un mod de comunicare, pentru că, până acum, cred că v-am spus mai multe eu despre ce se întâmplă la Parlamentul  European decât au făcut-o europarlamentarii noştri. Va trebui ca, în perioada următoare, după alegeri, să stabilim  acest mod de comunicare”, a precizat preşedintele interimar al PSD Argeş, Tudor Pendiuc.

Şerban  Valeca “Suntem singurii care ne-am dus la Bruxelles ca să-i reclamăm pe ăia de acasă”

La rândul său, senatorul de Argeş Şerban Valeca le cere europarlamentarilor români să renunţe la spălatul rufelor murdare la Bruxelles.
“Actuala echipă de europarlamentari  ar trebui să uite (aşa cum o fac reprezentanţii tuturor celorlalte ţări) din ce partid vine fiecare. Cred că suntem singura ţară din Uniunea Europeană care, din punct de vedere al Parlamentului European, ne-am dus la Bruxelles să facem patripriuri, să-i reclamăm pe ăia de acasă, să ne reclamăm între noi ca partide…Toate celelalte delegaţii,  indiferent din ce partid provin membrii lor, ţin cu Franţa, cu Germania, cu Olanda, cu ţara pe care o reprezintă.
A avenit momentul ca europarlamentarii români (şi asta o să le cerem noi celor care vin din partea PSD)  să nu uite de unde pleacă, să ţină legătura cu Guvernul şi autorităţile locale, indiferent de culoarea politică a acestora, pentru că, până la urmă reprezintă  comunitatea centrală sau locală, iar interesul general al comunităţii sau al ţării trebuie să fie reprezentat acolo”, este de părere Şerban Valeca.
Referitor la  atitudinea europarlamentarilor amintiţi de senator,  mai exact aceia care s-au dus cu jalba la Bruxelles, Tudor Pendiuc a avut un mesaj simplu: “Europarlamentarii ar trebui să ştie că Bruxelles-ul sau Strasbourg-ul nu sunt Înalta Poartă!”
Pe aceste idei va fi, de altfel, construită campania electorală judeţeană a PSD pentru europarlamentare.
Cristina Stancu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea