Vin vacanțele, cu miros de friptură… Grătarul anti-cancer, produsul vedetă al perioadei următoare

# Grătarul este o marcă a IPEE ATI din Curtea de Argeș și are prețuri începând cu 150 ron. IPEE ATI din Curtea de Argeș comercializează un grătar gândit pentru clienții care vor să mănânce sănătos, fără grăsimi și fără acroleine, compușii cancerigeni din fumul rezultat la arderea grăsimilor pe cărbuni. Grătarul anticancer este fabricat din inox alimentar, iar carnea se prăjește pe niște bare cu profilul în formă de U, permițând acumularea și apoi conducerea grăsimilor către canalul colector de la bază. Profilele sunt foarte apropiate, astfel încât grăsimile nu curg printre ele pe cărbuni dar, în același timp, dau voie căldurii să ajungă la carnea sau preparatele gătite.
Liviu Nicolae, director comercial: ”Este un produs cu care firma noastră se mândrește, reprezintă o inovație în domeniu. Grătarul nostru, deși este mai puțin cunoscut, a început deja să se vândă bine, îl distribuim în circa 400 de magazine cu ajutorul propriilor agenți comerciali. Suntem în tratative avansate și cu rețeaua Dedeman pentru comercializarea, prin ei, a acestui produs. Oficial, grătarul nostru anticancer a fost lansat la Târgul Indagra 2013, unde IPEE ATI a avut un stand propriu foarte apreciat”
Principalele avantaje ale grătarului din inox prezentat aici: este confectionat din oțel inox alimentar, care nu ruginește; este portabil, având și un design deosebit; este ușor. Principala sa calitate însă este cea de preluare a grăsimilor din carne și stocarea lor, evitându-se astfel atragerea compușilor cancerigeni. Grătarul se comercializează în două variante de mărime: 430X500X200 mm. sau 430X730X200 mm. A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea