Şerban Valeca, referindu-se la alegerile pentru şefia PSD Argeş: „Este mai importantă stabilitatea judeţului decât ceea se întâmplă în partid”

Deşi nu  a fost stabilită o dată a alegerilor  pentru şefia PSD Argeş, cel mai probabil acestea vor avea loc după europarlamentare şi alegerile pentru preşedinţia Consiliul Judeţean. Senatorul Şerban Valeca nu exclude o candidatură la şefia organizaţiei judeţene a partidului, ocupată la acest moment, în interimat, de primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc, după autosuspendarea şi, mai apoi, după demisia lui Constantin Nicolescu,
“Probabil că va fi o competiţie pentru funcţia de preşedinte al PSD Argeş, pentru că în filială sunt peste 100 de personalităţi cu potenţial. În ceea ce mă priveşte, nu e momentul să discutăm de aşa ceva, nu exclud varianta să candidez, dar încă nu m-am gândit la acest lucru. Pentru noi este important să ne preocupăm de organizarea alegerilor europarlamentare și de cele pentru şefia Consiliului Judeţean. Nu e cazul ca o competiţie în partid să ne deturneze de la aceste obiective. E mai importantă stabilitatea judeţului decât ce este în partid”, a declarat senatorul de Argeş, Şerban Valeca. C.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea