Cătălin Teodorescu, preşedintele PDL Argeş: în prag de campanie, baronii locali vor bani, iar Ponta le face pe plac

Partidul Democrat Liberal a organizat, începând cu 1 aprilie, acţiuni de protest prin care a dorit să transmită românilor că acciza la benzină nu este o păcăleală, ci o realitate pe care o va trăi fiecare dintre noi.
În judeţul Argeş, echipe ale tineretului democrat-liberal au împărţit, în staţiile peco şi pe stradă, flyere prin care cetăţenii să fie informaţi cu privire la acest subiect. Astfel, de la 1 aprilie un plin de benzină şi de motorină costă cu 30 de lei mai mult, iar scumpirea carburantului va aduce scumpiri în lanţ la fructe, legume, alimente şi servicii.
„Ponta şi Antonescu nu fac altceva decât să mintă şi să manipuleze în continuare, în timp ce românii asistă la o deteriorare din ce în ce mai gravă a nivelului lor de trăi. Este inadmisibil că într-o ţară în care economia duduie şi realizează o creştere de 3,5% - cea mai mare din Uniunea Europeană, aşa cum declara primul ministru - Guvernul să majoreze taxele şi impozitele. Există o explicaţie foarte simplă pentru acest lucru: în prag de campanie, baronii locali vor bani, iar Ponta le face pe plac.
Prin aceste acţiuni de protest organizate în stradă am dorit să informăm cetăţenii faţă de noul bir prin care Ponta şi Antonescu ne servesc combustibil la preţuri nemţeşti, pe salarii româneşti”, a declarat Cătălin Teodorescu, preşedintele PDL Argeş.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea