La propunerea lui Crin Antonescu, Ion Popa a fost desemnat vicepreședinte executiv al PNL la nivel național

În urmă cu doar câteva săptămâni, atunci când liderii naționali ai PNL au venit în Argeș, Crin Antonescu și-a manifestat intenția de a-l propune pe senatorul Ion Popa, președintele filialei PNL Argeș, în funcția de vicepreședinte executiv al PNL la nivel național.  „Există un interes special al PNL pentru anumite organizaţii şi primele trei sunt Argeşul, Prahova şi Constanţa, judeţe importante din toate punctele de vedere, în care avem organizaţii care au crescut, chiar spectaculos, şi în care s-a muncit foarte mult. Ion Popa va face parte din conducerea naţională, pentru că intenţionez să propun cooptarea domniei sale în calitate de vicepreşedinte, la prima şedinţă a Biroului Permanent Naţional“, declara Crin Antonescu în cadrul întâlnirii de la Pitești.
Astfel că, săptămâna trecută, marți, la ședința Biroului Permanent Național, Crin Antonescu l-a propus, membrilor din Biroul Permanent Național, pe liderul filialei PNL Argeș, Ion Popa, în funcția de vicepreședinte executiv, acesta fiind ales în unanimitate de voturi.
,,În primul rând, pentru filiala pe care o conduc, această alegere reprezintă recunoașterea valorii pe care o are filiala PNL Argeș. Nu este prima demnitate importantă obținută de PNL Argeș. Noi am avut și avem în continuare oameni în toate structurile partidului, că vorbim de Biroul Național, că vorbim de organizația de femei, de tineret. Avem câte un reprezentant la nivel înalt, un vicepreședinte al unei astfel de structuri. După cum știți, am avut și la nivel guvernamental doi miniștri din filiala PNL Argeș. Lucrurile acestea se obțin prin muncă, seriozitate, dar și prin tenacitate pentru că, dacă nu este cineva care să se lupte pentru aceste demnități, ele nu vor fi obținute, cu siguranță. Pentru mine personal, în momentul acesta, practic, este cea mai înaltă poziție pe care am deținut-o pe plan politic. Această funcție vine ca o dorință personală a lui Crin Antonescu, pentru că el m-a propus, el m-a susținut. E un lucru mare, o realizare importantă, dar și o responsabilitate suplimentară”, ne-a declarat senatorul Ion Popa, președintele PNL Argeș și noul vicepreședinte executiv PNL.

,,Gigantul Partid Social Democrat din Argeș a făcut o lansare, aproximativ, la fel cu cea a PNL”

Întrebat despre lansarea candidatului USD în lupta pentru șefia Consiliului Județean Argeș, care a avut loc săptămâna trecută în prezența lui Victor Ponta, președintele PNL Argeș ne-a spus că nu s-a speriat de acest lucru pentru că a fost o lansare asemănătoare cu cea a PNL-ului, singura diferență fiind prezența unor ,,sateliți mici, mici, mici..., mai mici decât sateliții lui Uranus”.
,,Ei au lansat candidatul chiar în ziua în care s-a adoptat hotărârea de Guvern. Eu mi-am anunțat candidatura înainte de această hotărâre a Guvernului, și am zis de atunci că lansarea este pentru când o să vrea domnul Ponta să organizeze alegeri, că eu sunt pregătit și o să candidez, pe de o parte.
Pe de altă parte, nu pot să nu remarc faptul că marele partid Social Democrat, uriașul partid, gigantul PSD Argeș a făcut o lansare, aproximativ, la fel cu cea a PNL, tot în sala Teatrului, tot cu sala plină, tot cu președintele partidului. Numai că, aici s-au mai agățat niște sateliți din ăștia mici, mici, mici..., mai mici decât sateliții lui Uranus”, ne-a mai declarat Ion Popa.
Lucian Gherguș

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea