PMP susține orice moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta și cere consultări în interiorul opoziției pe acest subiect

Partidul Mișcarea Populară susține intenția Partidului Național Liberal de a iniția o moțiune de cenzură împotriva guvernului condus de Victor Ponta, pentru a sancționa lipsa de măsuri economice necesare pentru stimularea economiei.
PMP consideră că reducerea CAS și neimpozitarea profitului reinvestit sunt două măsuri vitale pentru economie, care ar reprezenta o gură de oxigen pentru companiile și persoanele sufocate de taxele aberante introduse de Guvernul Ponta. Deși le-a lansat în spațiul public cu mult timp în urmă, premierul a evitat până acum aplicarea acestor prime măsuri de relaxare fiscală din mandatul său, ceea ne poate duce la concluzia că a fost vorba doar de o perdea de fum pentru a acoperi avalanșa de taxe și impozite noi sau majorate. De aceea, salutăm și susținem inițiativa liberalilor de a sancționa o eventuală neaplicare a acestor măsuri până la 1 mai.
Credem însă că e nevoie de un dialog în interiorul opoziției pentru a stabili textul unei eventuale moțiuni de cenzură, precum și liniile de atac împotriva guvernului Ponta. Reamintim că PNL nu mai are în prezent un număr suficient de parlamentari pentru inițierea unei moțiuni de cenzură, deci cooperarea în rândurile opoziției e nu doar logică, ci obligatorie. Un asemenea demers ar fi cu atât mai eficient cu cât ar beneficia de o susținere mai largă.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea