Workshop: Concentrare, coordonare, atenţie

Sâmbătă şi duminică, la Şcoala Numărul 8 Fraţii Goleşti, specialişti în autism din Bucureşti, au susţinut un workshop despre Terapia 3C, pe tema “concentrare, coordonare, atenţie”. Paul Cojocaru, fondatorul acestei terapii, dar şi lectori psihologi din capitală au veit cu  probe practice, cât şi cu probe teoretice . Cu acelaşi prile,j au avut loc examinări psihomotorii pentru copiii care prezenţi în sală. Workshopul a fost susţinut în totalitate de Asociaţia Părinţilor Copiilor cu Autism Argeş.
Ca o prelungire a acestui workshop, pe 15 şi 16 aprilie, marţi şi miercuri, între orele 10.00 – 19.00, copiii care fac terapie la centrul Asociaţiei Părinţilor Copiilor cu Autism, vor merge la Jupiter City, acolo unde este amenajat standul Bucuriei.

O bucurie pe chipul copiilor

În aceste zile, micuţii care suferă de autism au pictat, au desenat şi au confecţionat obiecte specifice sărbătorilor pascale, pe care, săptămâna viitoare le vor vinde. Banii adunaţi în urma vânzării acestor produse vor aduce o bucurie pe chipul copiilor cu autism, din Centrul A.P.C.A. Argeş, de Sărbătorile Pascale. Aşa că micii artişti, speră din tot sufletul fiţi prezenţi şi să cumpăraţi cadourile şi accesoriile create de ei.

Asociaţia Părinţilor Copiilor cu Autism Argeş
Contact A.P.C.A. Argeş, Andreea Badea, preşedinte
Tel: 0742.020.158, 0723.187.885 e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea