Florin Tecău a fost lansat, în prezenţa premierului Victor Ponta, în cursa pentru şefia Consiliului Judeţean Argeş

# Florin Tecău: ”Nu-mi doresc să fiu puternic sau popular, ci să fiu responsabil şi să mă uit în ochii dumneavoastră cu responsabilitate, certitudine, corectitudine şi cinste”. După ce în urmă cu câteva săptămâni, tot în prezenţa premierului Victor Ponta, fostul vicepreşedinte Florin Tecău, actualmente preşedinte interimar al CJ Argeş, a fost desemnat de către colegii din PSD Argeş, în unanimitate, să candideze pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş la alegerile ce vor avea loc pe 25 mai, săptămâna trecută, joi, la Teatrul ,,Alexandru Davila” a avut loc lansarea oficială a candidatului USD Argeş, Florin Tecău.
La festivitatea de lansare a candidaturii au mai fost prezenți, pe lângă președintele PSD, Victor Ponta, şi liderul conservator, Daniel Constantin, parlamentari și primari ai PSD, preşedinţi de consilii judeţene învecinate, Adrian Țuțuianu - preşedintele CJ Dâmbovița, Paul Stănescu - preşedintele CJ Olt şi preşedintele CJ Vâlcea- Ion Câlea, dar și candidați la alegerile pentru Parlamentul European printre care Ecaterina Andronescu, Victor Boştinaru, Viorica Dăncilă şi Gabriela Zoană.
„Este o onoare pentru mine că astăzi mă aflu în faţă dumneavoastră şi vreau să vă mulţumesc pentru că m-aţi nominalizat să candidez la funcţia de preşedinte la CJ, pentru că aveţi încredere şi mă susţineţi. Această no¬¬mi¬nalizare mă obligă şi mă responsabilizează. PSD este cel mai puternic partid în Argeş de 24 de ani, care a câştigat toate alegerile, demonstrând că argeşenii iubesc social - democraţia şi partidul care pune mai întâi oamenii şi interesul acestora. Sunt aici pentru că am fost format la şcoala celui mai puternic partid din Argeş şi din România, şi lucrând în echipă, am învăţat ce înseamnă responsabilitatea şi unitatea. Ne-am dorit să facem, nu să stricăm, să constru¬im, nu să dărămăm, şi de aceea azi suntem puternici şi putem spu¬ne că uniunea PSD - PC - UNPR este alianţa cea mai puternică. Îmi doresc ca împreună cu dumneavoastră să aducem bani europeni în Argeş, să finalizăm proiectele începute, să ne mîndrim cu acest judeţ. Nelson Mandela spunea: ,,Dacă oamenii sunt uniţi pot obţine tot ce vor”. Stă în puterea noastră să facem un Argeş puternic şi să construim pentru viitorul copiilor noştri un proiect care să se numească Ar¬geşul european. Iorga numea aceste plaiuri România de la Ar¬geş. Sunt muscelean, sunt argeşean şi îmi doresc ca împreună cu dumneavoastră să aducem Argeşul în fruntea nestematelor din punct de vedere administrativ, e¬conomic şi social. Vreau ca toată lumea să ştie că regiunea Argeş este una puternică şi să aducem judeţul nostru pe primele locuri în ţară. Nu-mi doresc să fiu puternic sau popular, ci să fiu responsabil şi să mă uit în ochii dumneavoastră cu responsabilitate, certitudine, corectitudine şi cinste. Ştiu ce înseamnă munca şi ştiu ce înseamnă să te lupţi într-o cam¬panie. Am nevoie de sprijinul şi puterea dumneavoastră pentru a c⺬tiga. Nu îmi e frică de lupta politică, nu voi intra în atacuri personale, ci mă voi bate în idei, proiecte şi valori. Crezul meu este că valoarea e cea mai înaltă ţintă pentru om. Trăim pentru Argeş şi muncim pentru argeşeni!“, a precizat Florin Tecău, candidatul USD Argeş la şefia CJ.
Florin Tecău a absolvit Universitatea de Construcţii Bucureşti, cu specializarea inginer mecanic, ulterior obţinând titlul de doctor în ştiinţe inginereşti. Din 1982 până în 2001 a lucrat ca profesor de discipline tehnice, iar între 2001 şi 2005 a activat în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş, ocupând inclusiv funcţia de inspector şcolar general adjunct. În administraţia judeţeană se află, încă, din anul 2008, atunci când a ocupat funcţia de vicepreşedinte al CJ Argeş pe care a deţinut-o până ce a fost ales de consilierii judeţeni, în luna martie a acestui an, să ocupe interimatul şefiei CJ Argeş, în urma demiterii lui Constantin Nicolescu, fostul preşedinte.

Ropote de aplauze pentru Constantin Nicolescu

Prezent la acest eveniment, Constantin Nicolescu, fostul preşedinte al PSD şi CJ Argeş, chiar dacă a fost invitat să stea la prezidiu, acesta a ales un loc mai retras, dar la înălţime, la balconul săli Teatrului ,,Alexandru Davila”. Însă, de câte ori îi se aducea numele în discuţie, toţi cei prezenţi aplaudau îndelung. ,,În aceşti nouă ani şi jumătate, mulţi dintre dumneavostră aţi suferit în mod nedrept, dar cred că, până la urmă, vi se va face dreptate. Şi celui pe care l-am apreciat, admirat şi considerat unul dintre cei mai puternici lideri ai PSD, Constantin Nicolescu, căruia îi mulţumesc şi care, deşi a avut atât de suferit, cred că nu doar justiţia îi va face dreptate, ci noi toţi îi vom face. Dreptate se va face până la capăt în ziua în care Traian Băsescu va ieşi pe poarta Cotroceniului. Atunci îi vom face dreptate şi lui Costică Nicolescu şi celorlalţi care nu au putut fi învinşi pe alte căi”, a declarat Victor Ponta.
Lucian GHERGUŞ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea