“Bibliosphere” – un nou număr, o nouă provocare

Iată că şi-a făcut apariţia şi primul număr din anul 2014 al Buletinului informativ al Asociaţiei Naţionale a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România (ANBPR) – Filiala Argeş, “Bibliosphere”, revista online ce se adresează specialiştilor în domeniu, dar şi tuturor celor care doresc să se familiarizeze cu un univers informaţional cultural din ce în mai diversificat. Ce ne dorim să afle cititorul din acest număr? - informaţii despre biblioteca noastră, acţiuni întreprinse cu şi pentru utilizatorii noştri, informaţii despre activităţi culturale, cursuri care se desfăşoară în instituţia noastră, noutăţi în domeniul biblioteconomic.
Dreptul la cultură şi la informaţie este o datorie pentru noi, iar pe măsură ce începem să prindem aripi, rubricile sunt în continuă transformare atât calitativă cât şi cantitativă.
Aşa că vă invit să puneţi mâna pe mouse, să accesaţi site-ul www.bjarges.ro, Secţiunea Profesional să va delectaţi în faţă revistei cu subiecte interesante cu …şi despre noi.
Mihaela Penaru - vicepreşedinte ANBPR - Filiala Argeş

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea