Președintele PMP a venit la Pitești pentru a-i susține pe Ruxandra Dragomir și pe Lucian Cioacă

Joi, 24 aprilie a avut loc la Pitești, în aula mare a Universității Constantin Brâncoveanu, Colegiul Național al Partidului Mișcarea Populară, fiind ultima ședința la nivel național înainte de începerea campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare. Scopul, pe lângă unul tehnic și organizatoric, a fost și de a transmite un mesaj clar de susținere din partea conducerii centrale organizației PMP Argeș atât în vederea alegerilor europarlamentare cât și alegerilor parțiale pentru Consiliul Județean. Organizaţia judeţeană a PMP o susţine pe Ruxandra Dragomir pentru Parlamentul European şi pe Lucian Cioacă pentru Consiliul Judeţean.
La eveniment au participat președintele PMP Eugen Tomac,  candidaţii la Parlamentul European Ruxandra Dragomir, Cristian Petrescu, Teodor Baconschi, Siegfried Mureşan, președinții organizațiilor județene ale PMP. Din partea PMP Argeş, în calitate de gazde au participat preşedintele Daniel Dragomir, preşedintele PMP Piteşti, Cătălin Bulf, candidatul PMP la Consiliul Judeţean Lucian Cioacă, primari-membri ai Fundaţiei Mişcarea Populară şi reprezentanţi ai organizaţiilor locale  ale PMP din judeţului Argeş.
În cadrul dezbaterilor preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac a arătat întreaga susţinere a conducerii PMP pentru candidatura lui Lucian Cioacă la preşedinţia CJ Argeş şi a precizat că este un act de curaj din partea unui tânăr cu iniţiativă să se implice cu responsabilitate într-un astfel de proiect politico-administrativ. Domnia sa a precizat că bătălia nu este uşoară, însă în final victoria va aparţine unor tineri ca Lucian, deoarece ei au curajul şi tăria să schimbe politica distructivă, antiromânească promovată de stânga. La rândul său Siegfried Mureşan le-a spus delegaţilor Colegiului Naţional că oameni tineri ca el în Parlamentul European şi oameni tineri ca Lucian Cioacă la Consiliul Judeţean au capacitatea să dezvolte România pe plan naţional şi local.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea