Fabrica de incubatoare de la Curtea de Argeș, la ora rezultatelor

# 100% randament pentru ouăle de gâscă, un procent demn de Cartea Recordurilor # Cu peste 30 de pui de struț african, IPEE ATI este, poate, cel mai mare producător din țară. Așa cum scriam în unul din numerele anterioare ale publicației noastre, iată că o firmă din Curtea de Argeș își permite, contrar tuturor așteptărilor și, mai ales, curentului, să crească sănătos. IPEE ATI Curtea de Argeș își menține numărul de angajați, deloc neglijabil, de peste 200 de oameni și, an de an, dublează cifra exporturilor. Acum doi ani, ceva peste 2%. Anul trecut, 5%. Anul acesta, 10%. La anul, speră la un impresionant 20%. Un pariu pe care conducătorii ambițioasei societăți și-l asumă, bazându-se 100% pe forțele proprii și 0% pe mediul politic și administrativ. Produsele IPEE ATI sunt distribuite în sute de magazine prin agenți proprii, se face distribuți directă și  în Dedeman. Indirect produsele sunt desfăcute și în Practiker, Bricostore, Ocean, Carrefour, Baumax etc.

Linie de testare pentru incubatoarele proprii, succes pe toată linia

IPEE ATI încearcă, an de an, să inoveze, să schimbe în bine produsele pe care le oferă. Așa încât, după numeroase modificări, s-a apucat să testeze noile incubatoare, în care au fost introduse ouă de găină, de gâscă și de… emu. Noile aparate dispun de dispozitive de întoarcere automată pentru ouă, afișaje pentru temperatură și umiditate, dispozitiv de alimentare cu apă din exterior și multe altele, care fac ca randamentul obținut să fie unul deosebit. Rezultatele au început să apară încă din ziua de Paște, atunci când, câțiva pui de emu, mai nărăvași, au spart coaja giganticelor ouă lăsate la incubare. În momentul de față, peste 30 de exemplare, frumoase și curioase, și-au început parcursul de creștere în Curtea de Argeș, IPEE ATI devenind, poate, cel mai mare producător de pui de struț african din țară.
Bucuria specialiștilor de la fabrica de incubatoare a fost însă completă atunci când, în urma unor îngrijiri speciale, din manuale de specialitate aduse din străinătate, au obținut un procent perfect, de 100%, pentru puii de gâscă. Un procent neîntâlnit până acum, absolut demn de Cartea Recordurilor.
Toți puii sunt ținuți sub strictă observație, randamentul incubatoarelor este calculat, se propun îmbunărățiri. Iată că se poate, iată că, pe alocuri, producția nu este ”rasă” și înlocuită de suermarketuri pline cu marfă... din import. A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea