Angiograful, în detrimentul Spitalului Regional!?

# Narcis Sofianu, consilier județean PNL, susține că s-a luat, deja, hotărârea ca Piteștiul să nu aibă Spital Regional. În anul 2006, gândurile și intențiile autorităților locale și centrale, referitor la municipiul Pitești, se îndreptau către construcția unui nou spital, ce urma să deservească mai multe județe din împrejurimi, cu titlu de Spital Regional. Astfel că, în acea perioadă amintită, pe vremea când Narcis Sofianu făcea parte din Consiliul Local Pitești, s-a luat o hotărâre de CL ce privea punerea la dispoziție a unui teren pe strada Depozitelor unde urma să se construiască mult trâmbițatul, la acea vreme, Spital Regional, care, conform proiectului, avea o suprafață construită de 9.000 mp. A urmat criza economică, iar autoritățile locale și centrale s-au spălat pe mâini cu acest pretext, lipsa de fonduri, dar cu toate astea nu au dat un refuz în acest context, doar amânau începerea lucrărilor. Acum, sub guvernarea Ponta, lucrurile au căpătat o altă turnură, și anume, renunțarea definitivă la construcția Spitalului Regional în Pitești, urmând să se construiască în alt județ, așa cum susține consilierul județean al PNL, Narcis Sofianu.
,,Chiar dacă ulterior a intervenit criza economică și financiară, niciun ministru al sănătății, sau guvern, fie el de la PNL sau PDL, nu a îndrăznit să ne dea o negație privind construirea acestui spital regional. Iată că Bănicioiu și-a permis. Iar chestiunea cu angiograful care ar urma să vină la Spitalul Județean la toamnă este doar un paravan în spatele căruia ministrul PSD Bănicioiu a vrut să ascundă îndrăzneala de a refuza Piteștiului acest spital regional”, susține Narcis Sofianu
Așadar, după ce am pierdut mai multe instituții, Finanțele, Inspecția în Trafic, etc, cu sediul regional la noi în județ, acum, am pierdut și spitalul regional promis din anul 2006.
Lucian GHERGUȘ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea