Într-un spirit plin de optimism și încredere, Ion Popa și-a depus candidatura pentru președinția C.J. Argeș

# Ion Popa, candidat PNL la CJ Argeș: ,,Sunt 25 de ani de când în județul Argeș se discută numai de proiecte și nu se face nimic”. Duminică, 4 mai, zi ploioasă, despre care se zice că aduce noroc și belșug, Ion Popa, președintele PNL Argeș, înconjurat de o armată de oameni, colegi de partid, parlamentarii PNL de Argeș, primari și aleși locali, și-a depus candidatura pentru președinția Consiliului Județean Argeș într-un spirit plin de optimism și încredere. Senatorul a precizat că se bucură de susținirea colegilor de partid, a primarilor din Argeș, dar cel mai important, așa cum ne-a declarat, crede că se bucură și de susținerea argeșenilor, care își doresc o schimbare la președinția C.J. Argeș, după 25 de ani.
”Vreau să mulțumesc tuturor colegilor care au fost astăzi alături de mine, la depunerea candidaturii, așa cum au fost de 5 ani de zile, de când, împreună, conducem în județul Argeș, Partidul Național Liberal.
Mi-am depus candidatura pentru președinția Consiliului Județean Argeș și sunt extrem de hotărât și determinat în acest demers pentru că am susținerea colegilor de partid și cred că am și susținerea argeșenilor pentru că sunt 25 de ani de când în județul Argeș se discută numai de proiecte și nu se face nimic. Un sfert de veac de când toți argeșenii au așteptat și așteaptă în continuare o schimbare. Acum, este momentul, le-am oferit o alternativă argeșenilor. Nu o să fie ușor. O să fie extrem de dificil, dar cred că am suficiente argumente pentru a reuși să-i lămuresc pe locuitorii acestui județ că trebuie să facă o schimbare. De fapt, ei sunt hotărâți să facă acest lucru pentru că există o majoritate care gândește altfel, formată din primari, aleși locali și cetățeni, care vor o schimbare, după un sfert de veac în județul Argeș”, a declarat candidatul PNL la președinția CJ Argeș, senatorul Ion Popa.

”Domnul Șova - un mincinos notoriu, obosit și blazat”

Senatorul Ion Popa, fiind un critic vehement al Ministrului Transporturilor, Dan Șova, chiar și înainte de ruperea USL-ului, a fost întrebat cum comentează promisiuniile făcute de Șova în Argeș.
”Eu am fost dintotdeauna un critic al domnului Șova pentru că e un mincinos. Și el și Ponta sunt doi mincinoși. A venit acum să ne spună că face Transfăgărășanul, dar, de fapt, un coleg de al meu, care a participat la întâlnirea de la Curtea de Argeș cu domnul Șova, mi-a spus că acolo domnul ministru le spunea primarilor din Colegiul Curtea de Argeș să le transmită oamenilor că le-a mărit pensiile, că le-a mărit salariile. Domnul Șova nu este la Ministerul Muncii. Domnul Șova este la Ministerul Marilor Proiecte sau la Transporturi, că acum le-au unit că de...  A venit să ne spună că va construi tronsonul de Autostradă Pitești – Sibiu, care nu este un moft pentru argeșeni, ci este o mare necesitate, că va reabilita Transfăgărășanul, că va reabilita DN 73, iar toate acestea sunt povești pentru că DN 73 nu se mai reabilitează, Transfăgărășanul – nici nu încape vorbă că se va reabilita, iar Autostrada Pitești – Sibiu se va face din două bucăți: București – Alexandria și Alexandria – Craiova, asta este  Autostrada Pitești – Sibiu. Asta a vrut să ne spună domnul Șova, un mincinos notoriu, obosit și blazat”, ne-a mai declarat senatorul Ion Popa, președintele PNL Argeș și candidat la președinția CJ Argeș, despre vizita și promisiunile lui Șova în Argeș.
Lucian GHERGUȘ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea