TSD Argeș, cea mai numeroasă echipă la “Primăvara Social-Democrată”

235 de membri ai TSD Argeș au participat vineri, 2 mai, la evenimentul “TSD Rulz - Primăvara Social-Democrată”, organizat la București, Argeșul având delegația cu cei mai mulți membri prezenți la eveniment. Alături de tineri, la Teatrul de Vară “Mihai Eminescu” au fost prezenți Prim-ministrul Victor Ponta, Viceprim-ministrul Liviu Dragnea, Vicepreședintele PSD Nicolae Bănicioiu, Thomas Maes, secretarul general al Young European Socialists, candidații PSD-UNPR-PC la alegerile europarlamentare și liderii PC și UNPR, Daniel Constantin și Gabriel Oprea. 
“Faptul că aproape 250 de tineri din TSD Argeș au participat la “Primăvara Social-Democrată” demonstrează că suntem o forță, că avem în Argeș o echipă unită și puternică, pregătită pentru această campanie electorală. A fost o atmosferă deosebită, cu multă energie, i-am avut alături pe Prim-ministrul Victor Ponta, pe Viceprim-ministrul Liviu Dragnea și pe candidații Alianței electorale PSD-UNPR-PC pentru Parlamentul European. Așa cum spunea și președintele TSD, Mihai Sturzu, anul acesta avem şansa să facem diferenţa şi trebuie să alegem un viitor într-o Românie modernă, care are creştere economică şi un parcurs pozitiv. TSD Argeș îi susține pe candidații PSD-UNPR-PC pentru Parlamentul European, pentru o România puternică în Europa”, a declarat Georgiana Drăghici, președintele TSD Argeș.
Cei 5000 de membri TSD reuniți la evenimentul “Primăvara Social-Democrată” și-au arătat în cadrul acestui eveniment de amploare susținerea față de candidații PSD-UNPR-PC la europarlamentare și față de Președintele Victor Ponta. În același timp, au sărbătorit Ziua Națională a Tineretului alături de membri ai Young European Socialists și de reprezentanți ai mai multor organizații internaționale de tineret.
“TSD este o forță în România, iar noi, TSD Argeș, suntem onorați să facem parte din cea mai puternică organizație de tineret din țară. M-am bucurat să fiu în fruntea celei mai numeroase delegații dintre cele prezente la evenimentul “TSD Rulz – Primăvara Social-Democrată”, pentru că  am demonstrat încă o dată că suntem mândri să fim TSD și mândri că suntem români”, a adăugat Georgiana Drăghici.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea