Candidatul PDL Argeș la șefia Consiliului Județean, lansat în prezența lui Blaga și a lui Stolojan

# Cătălin Teodorescu: ”Haideți să schimbăm, împreună, Argeșul! Să schimbăm viitorul nostru și al copiilor noștri!” Preşedintele PDL Argeş, deputatul Cătălin Teodorescu şi-a depus, sâmbătă, candidatura pentru preşedinţia CJ Argeş. Evenimentul a început în Sala Mare a Teatrului Alexandru Davila, începând cu ora 10.30. Pentru susținerea candidaturii lui Cătălin Teodorescu, dar și a lui Adrian Moisescu, candidat al PDL Argeș pe listele europarlamentare, au sosit la Pitești președintele PDL Vasile Blaga, europarlamentarii Theodor Stolojan, Traian Ungureanu și Marian-Jean Marinescu, precum și deputatul PDL de Vâlcea, Romeo Rădulescu.
În discursul ținut imediat după intonarea imului partidului, europarlamentarul Theodor Stolojan a atacat în termeni duri guvernarea Ponta: ”Guvernanții nu pot minți la infinit! Azi dimineață s-a publicat un raport al Institutului Național de Statistică. Acest raport relevă faptul că românii trăiesc mai rău decât în perioada de criză.  Dacă ţinem cont de rata inflaţiei pe ultimii cinci ani, s-a înregistrat o scădere a veniturilor reale ale populației cu 230 de lei. Asta a făcut PSD-ul pentru oameni!”
Președintele PDL Argeș, Cătălin Teodorescu: „Ne aflăm la începutul unui drum greu și anevoios, care, dacă ar fi să ne luăm după unii, nu duce nicăieri. Un drum neasfaltat și plin de gropi, pentru că asta este moștenirea, de peste 20 de ani, a partidului social democrat. Dragi colegi, noi am mai mers pe drumuri prăfuite, pe drumuri grele și, aparent, fără șansă. Vom ajunge cu bine la capătul acestui drum… Argeșenii merită, astăzi, drumuri asfaltate, și nu drumuri pline de țărână și drumuri pline de gropi. De aceea, îi îndemn pe ei toți să vină la vot. Sunt încă școli fără apă în județ, școli insalubre, cu veceuri în fundul curții. Haideți să votăm pentru o viață decentă. Haideți să aducem bani europeni în Argeș. Haideți să îi sprijinim pe primari să acceseze banii europeni! Nu lupta cu birocrația îi sperie pe primari, ci lipsa cofinanțării. Sunt zeci de primari în Argeș cărora li s-a promis sprijin. Au demarat investiții și nu le-au putut finaliza din cauză cu nu au primit banii promiși. În calitate de președinte al Consiliului Județean Argeș consider o prioritate de rang zero aducerea de bani europeni pentru investiții în orice sătuc, în orice cătun.  Se pot face minuni cu astfel de fonduri. Ce a lipsit până acum a fost buna credință și dorința de a asigura bunăstarea argeșenilor”, a spus Cătălin Teodorescu, în discursul său. Acesta a mai punctat, în discursul său, o serie de puncte slabe ale guvernărilor anterioare, printre care agricultura și turismul. „Nu s-a vrut sau nu s-a știut să se valorifice potențialul turistic enorm al județului Argeș”, a mai spus deputatul PDL de Argeș, menționând o serie de obiective turistice subfinanțate sau nefinanțate ale județului.
Haideți să schimbăm, împreună, Argeșul! Să schimbăm viitorul nostru și al copiilor noștri! – a îndemnat, în final, deputatul PDL de Argeș.
Ulterior, întreaga delegație s-a deplasat, pe jos, pe Strada Mare, până la Casa Albă, la Biroul Electoral Județean, unde Cătălin Teodorescu și-a depus, official, candidatura. A urmat un circuit prin județ, următoarea oprire fiind la Cetatea Basarabilor.
Președintele PDL Vasile Blaga și deputatul PDL de Argeș, Cătălin Teodorescu, alături de membrii BPJ ai PDL Argeș, precum și de europarlamentarii democrat-liberali, au vizitat, sâmbătă, Biserica Domnească din municipiul Curtea de Argeș. Politicienii au fost impresionați de frumusețea monumentului istoric. Pe parcursul vizitei, ei au beneficiat și de explicații complete din partea personalului de la Muzeul Municipal din Curtea de Argeș.L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea