S-a afișat repartiţia biletelor de tratament balnear la Casa Județeană de Pensii Argeș

În data de 7 mai 2014, la sediul instituţiei s-a afişat repartiţia biletelor de tratament balnear pentru seria 7, datele de plecare fiind 21, 22 şi 23 mai 2014.  Această poate fi consultată şi pe site-ul instituţiei, www.cjparges.ro
Au fost alocate automat în baza solicitărilor 262 bilete în următoarele staţiuni: 1 Mai, Amara, Buşteni, Buziaş, Căciulata, Călimăneşti, Covasna, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Mangalia, Olăneşti, Pucioasa, Sângeorz, Saturn, Sl. Prahova, Sovata, Techirghiol, Tuşnad şi Vatra Dornei.
# Eliberarea biletelor se va face în perioada 8 – 16 mai 2014, conform planificării care va fi anunţată telefonic fiecărui beneficiar.
# În data de 19 mai 2014 se vor elibera biletele nevalorificate.
Au rămas bilete nealocate, nefiind solicitări din partea pensionarilor în staţiunile Amara, Bala, Lacu Sărat, 1 Mai, Moneasa, Neptun, Pucioasa, Saturn, Slănic Prahova şi Vălenii de Munte. Contribuţia individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut pensiei.  În cazul pensionarilor care au şi calitatea de asigurat, contribuţia individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie şi câştigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuţiei de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiţia.
Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii aprilie 2014 (în original) şi xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea