Ion Popa: ”Pentru prima dată în ultimii 25 de ani, Argeşul are, cu adevărat, o şansă la schimbare!”

Aflat la o întâlnire cu electoratul, Ion Popa, candidatul PNL la președinția CJ Argeș a adus o serie de acuze și de reclamații la adresa reprezentanțiilor PSD, atât de la nivel național, vizat fiind președintele partidului, Victor Ponta, cât și celor de la nivel județean, care au condus județul timp de 25 de ani.
,,Proiectele din turism nu mai pot rămâne doar proiecte. Trebuie să trecem peste orgolii locale, regionale, politice şi să le înfăptuim.
Infrastructura nu mai poate fi doar un motiv de campanie electorală. Autostrada care leagă Piteşti de Sibiu, nu este un moft al argeşenilor. Este o necesitate de importanță naţională.
Au trecut mai bine de 6 ani de la intrarea în Uniunea Europeană. Localităţile argeşene ar trebui să beneficieze 100% de alimentare cu apă, de canalizare, de alimentare cu gaze naturale şi energie electrică.
Sănătatea este, în bună parte, în responsabilitatea Consiliului Judeţean Argeş. Însă avem de trei ori mai puţini medici de cât am avea nevoie şi de două ori mai puţine paturi în spitale decât ar fi necesar.
Agricultura ar trebui să fie un avantaj al judeţului Argeş. Din păcate, nu este. Noi, liberalii, am susţinut proiectul de cadastrare şi intabulare gratuită a terenurilor, pentru că micul agricultor român, proprietarul din mediul rural, are nevoie de acest proiect. Social-democraţii au votat împotriva acestui proiect. Fără proprietate şi documentele care o atestă, românii nu pot deveni stăpâni pe propriul destin, nu pot redeveni independenţi faţă de politicieni, oricare ar fi ei.
Cei care conduc Argeşul de 25 de ani şi-au epuizat toate resursele de a face bine acestui judeţ. Din contră, în contextul obedienţei faţă de Victor Ponta, social-democraţii sunt azi un impediment pentru Argeş. Nu se pot opune, nu pot spune nu, indiferent dacă acest lucru înseamnă că vom avea capitală la Ploieşti, indiferent dacă autostrada Piteşti - Sibiu va fi doar un proiect şi în 2020. Argeşeni, mergeţi la vot pe 25 mai 2014! Nu permiteţi altora să vă hotărască destinul! Pentru prima dată în ultimii 25 de ani, Argeşul are, cu adevărat, o şansă la schimbare!

***

Tribunalul Argeş a demascat tentativa de fraudă a şefilor PSD

Pe 15 mai 2014, Tribunalul Argeş a admis contestaţia formulată de Filiala Argeş a Partidului Naţional Liberal referitoare la ilegalitea hotărârilor Biroului Judeţean de Circumscripţie Argeş privind completarea birourilor electorale ale secţiilor de votare la alegerile locale parţiale pentru preşedinţia Consiliului Judeţean.
Astfel, Tribunalul Argeş a decis că birourile electorale ale secţiilor de votare se vor completa cu reprezentanţii Alianţei PSD-UNPR-PC, PNL şi PDL, infirmând dorinţele personale ale capilor PSD ca fiecare partid ce compune alianţa să aibă reprezentanţi.
PNL Argeş a înţeles foarte clar că miza alegerilor locale parţiale este uriaşă pentru liderii social-democraţi, dar tentativa aceasta mârşavă de a deţine controlul absolut în Biroul Judeţean de Circumscrpţie şi în birourile secţiilor de vot ne revoltă şi ne întăresc convingerea că doresc să fure voturi la alegerile pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Argeş.
Aceste tertipuri gândite cu măestrie de creiere politice formate pe vremea fostei securităţi arată o frică teribilă de ceea ce s-ar putea întâmpla pe 25 mai 2014. Aceşti oameni, care au condus judeţul Argeş timp de 25 de ani fără să facă nimic concret, se folosesc de însemne ce nu le aparţin, vor să fraudeze alegerile, mint fără să clipească, manipulează opinia publică prin articole mincinoase în mass-media...
Le solicităm public să înceteze să mai practice astfel de manipulări! Ar trebui să prezinte raportul de activitate după un sfert de veac în care au condus judeţul Argeş. Cetăţenii acestui judeţ merită să fie informaţi pe cine au votat în tot acest timp şi ei vor decide, pe 25 mai, cui vor mai da votul şi suntem convinşi că sunt scârbiţi de oameni mincinoşi şi manipulatori.
Departamentul de Comunicare al PNL Argeş

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea