Duminică, 1 iunie, Ziua Comunei Moşoaia

# Sute de oameni sunt așteptați la cea de-a șasea ediție a sărbătorii. Primarul comunei Moşoaia, Florea Ene, face o invitaţie tuturor cetăţenilor comunei de a veni, cu mic cu mare, în Poiana lui Lian, pentru a sărbători Ziua Comunei. ”Îi așteptăm cu drag, la sărbătoarea noastră, atât pe localnici, cât și pe toțI cei ce doresc să se bucure alături de noi”, ne-a declarat primarul comunei, Florea Ene, amfitrionul evenimentului.
Muzica, veselia şi buna dispoziţie vor fi ingredientele unei petreceri de neuitat, pe care administraţia locală promite să o ofere cetăţenilor  din Moşoaia şi invitaţilor acestora. Atmosfera va fi întreținută de interpreți de muzică ușoară și populară, dar și de cunoscutele ansambluri Doina Argeșului și Doina Bascovului.
Odată ce va fi dat startul petrecerii, participanţii se vor putea delecta în  compania artiştilor invitaţi să întreţină atmosfera de sărbătoare şi se  vor putea înfrupta din bucatele pregătite de maestrul bucătar şi oferite  de conducerea administraţiei locale.  Ca la fiecare ediţie a Zilei Comunei Moşoaia, din „meniul” sărbătorii nu vor lipsi sărmăluţele în foi de varză şi  iahnia de fasole cu cârnăciori şi afumătură, stropite cu un păhărel de vin sau de ţuică. Distracţia va fi cuvântul de ordine la Ziua Comunei Moşoaia.
De la cei mai mici până la cei aflaţi la bătrâneţe, cu toţii sunt invitaţi să  se bucure de o zi cu cântec, joc şi voie bună. Primarul Florea Ene îşi doreşte ca Ziua Comunei Moşoaia să fie o serbare câmpenească, la care toată ziua oamenii să se simtă bine, unde oamenii să se întâlnească şi să petreacă împreună. Aşadar, nu rataţi ediţia din acest an a Zilei Comunei Moşoaia!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea