I.P.E.E. ATI Curtea de Argeș testează o nouă serie de incubatoare

# Parametrii acestora – monitorizați și reglați automat de computer. Dat fiind succesul înregistrat – atât pe piața internă cât și la export – cu incubatoarele produse, IPEE ATI a decis, așa cum îi stă bine unei firme care se respectă, să facă imediat pasul următor. După a cincea generație de produse – fiecare incluzând inovații și îmbunătățiri semnificative față de modelele anterioare, iată că a intrat în faza de testare incubatorul complet automatizat. Și asta pentru că toți parametri sunt controlați de un computer, care, în viitor, va putea decide și comanda modificarea acestora. Astfel, umiditatea, temperatura, modul și viteza de rotire a ouălor din interiorul incubatorului vor putea fi comandate de o minte artificială, ceea ce va putea duce la un randament care să tindă spre 100%.
Așa cum am mai menționat în numerele anterioare, IPEE ATI Curtea de Argeș, an de an, dublează cifra exporturilor. Acum doi ani, puțin peste 2%. Anul trecut, 5%. Anul acesta, 10%. La anul, speră la un impresionant 20%. Un pariu pe care conducătorii ambițioasei societăți și-l asumă, bazându-se 100% pe forțele proprii și 0% pe mediul politic și administrativ.
Liviu Nicolae, director comercial IPEE ATI: ”În primul rând, trebuie să menționăm, ca produs de frunte al acestui an, incubatorul. Mai bine zis incubatoarele, pentru că societatea noastră produce o gamă absolut largă de incubatoare, de la cele simple, de bază, până la incubatoarele pe două niveluri, cu rotire automată a ouălor, cu senzori de temperatură și umiditate precum și alimentare cu apă din exterior.
Aceste incubatoare au început să aibă o piață externă de desfacere în creștere continuă, ceea ce ne mulțumește. Anul acesta am vândut, chiar foarte bine, pot să spun, pe piețe externe precum Spania, Polonia, Ungaria, Slovacia, Grecia, Republica Moldova și chiar Germania. Ca și procent, avem, în momentul de față, cam 10% din totalul producției la export. Creșterea semnificativă, însă, se va produce, după calculele noastre, la anul. Pentru 2015 previzionăm o dublare, practic, a exportului. Adică aproximativ 20% din  producția noastră va fi desfăcută pe piețe externe, ceea ce nu este deloc de neglijat. Pe piața internă vindem, în momentul de față, circa 30.000 de incubatoare pe sezon. Noi am diversificat și inovat, în timp, acest produs, așa încât oricine să își poată permite un incubator. Toate produsele noastre sunt de calitate, chiar dacă prețul variază între 150 și 800 de lei, în funcție de opțiuni.
Produsele IPEE ATI sunt distribuite în sute de magazine prin agenții proprii, avem distribuție, deasemenea, directă, în Dedeman. Indirect vindem produsele noastre și în Practiker, Bricostore, Ocean, Carrefour, Baumax etc.
A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea