Partidul Mișcarea Populară Argeș este mulțumit de rezultatele obținute la nivelul județului

# PMP, în Pitești, a bătut PNL și PDL. Pentru PMP Argeș alegerile europarlamentare și alegerile pentru Consiliul Județean au reprezentat un prim test electoral pe care l-a trecut cu bine. PMP va construi în Argeș, având un potențial uriaș de creștere. “Le mulțumesc membrilor și simpatizanților noștri, echipei de campanie, colegilor noștri, tinerilor care au particpat la introducerea datelor. Îl felicit pe domnul Cătălin Bulf care a obținut un scor extraordinar în Pitești, unde a bătut PNL și PDL. Claudiu Cățoiu de la Câmpulung merită felicitările noastre, la fel și Radu Bențea de la Rucăr. De asemenea, la Ungheni am învins PSD, PDL și PNL și ne-am situat pe primul loc datorită domnului primar, membru al Fundației Mișcarea Populară”, a declarat președintele PMP Argeș, Daniel Dragomir.
PMP Argeș a obținut un scor peste cel national, iar europarlamentarul popular Cristian Preda a felicitat organizația județeană a PMP atât pentru scorul obținut la PE cât și pentru cel obținut la Consiliul Județean. “Sper ca Lucian să rămână alături de noi, este tânăr, a obținut peste 6%, se află în media partidului și a bătut politicieni cu experiență. Și aici avem potențial de creștere, în condițiile în care Lucian a intrat în acest proiect în urmă cu o lună”, a precizat Daniel Dragomir referitor la scorul obținut pentru alegerea președintelui CJ.
PMP este al doilea partid politic din municipiul Pitești și a învins partide cu tradiție și cu organizații create în timp. Acest scor plasează PMP în poziția de principal adeversar al PSD la următoarele alegeri locale. “Mă bucură că dreapta este la egalitate cu stânga în România și acum sunt mândru că sunt român. PMP este singur partid aflat în creștere, în condițiile în care ceilalți sunt în scădere. Mă bucură procentul obținut pe Pitești, este meritul organizației și al faptului că ne-am organizat foarte bine aici. Chestiunea că Pendiuc a dat voturi PMP este absolut fantezistă. De aici înainte ne vom mobiliza pentru alegerile prezidențiale. Vom merge pe aceeași cale de a atrage oameni noi, în special oameni care nu au mai făcut politică până acum. Încercarea noastră nu se oprește aici, vom scoate tinerii la vot. Din păcate, până acum istoria politică de 25 de ani i-a împiedicat să iasă la vot ”, a declarat Cătălin Bulf președintele PMP Pitești.
PMP Argeș susține o dreaptă puternică, însă discuțiile trebuie făcute în mod rational. “Trebuie să ne așezăm la masa dialogului, însă discuția trebuie dusă până la nivelul organizațiilor locale. Vă dau un exemplu, dacă PMP a avut un scor peste Forța Civică într-o secție este normal ca polul să se realizeze în jurul PMP”, a declarat Daniel Dragomir, care a mai precizat că nu se vede la aceeași masă cu Gheorghe Davidescu. “Cu Forța Civică da, cu Gheorghe Davidescu, nu”.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea