Turneul „Stradivarius”, marți, la Filarmonica Piteşti

Violonistul Alexandru Tomescu şi pianistul rus Eduar Kunz poposesc marţi, 3 iunie a. c., la Filarmonica Piteşti. Inclus în cadrul Turneului Naţional „Stradivarius”, recitalul cameral, care va avea loc de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, cuprinde pagini muzicale de S. Prokofiev.
Turneul Naţional Stradivarius a debutat în 18 mai, la Târgu Mureş, şi se va încheia în 11 iunie, la Bucureşti. În afara acestor localităţi, melomanii din Bistriţa, Cluj-Napoca, Timişoara, Oradea, Hunedoara, Sibiu, Piteşti, Craiova, Bacău, Iaşi se vor bucura de muzica marelui compozitor rus.
Solist al Orchestrelor şi corurilor Radio, Alexandru Tomescu interpretează din 2007 pe o vioară „Stradivarius Elder-Voicu”. Abordează partituri dintre cele mai grele, în concerte maraton, unde este apreciat unanim. A concertat pe toate scenele filarmonicilor din ţară şi a susţinut recitaluri şi concerte în: Paris, Amsterdam, Los Angeles, New York etc.
Pianistul rus Eduard Kunz este unul dintre cei mai buni pianişti ai generaţiei sale. Laureat al Concursului Internaţional „George Enescu” de la Bucureşti, Eduard Kunz a fost prezent în festivaluri şi cântat alături de marile orchestre ale lumii. Are înregistrări la posturile de radio din Franţa, Anglia şi Germania.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea