Dirijor din Federaţia Rusă, în premieră la Filarmonica Piteşti

Filarmonica Piteşti organizează joi, 5 iunie a. c., de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, primul concert simfonic al lunii. Orchestra simfonică a instituţiei, dirijorul rus Vladimir Onufriev şi pianista Daria Tudor vor interpeta L. v. Beethoven - Uvertura Egmont, L. v. Beethoven - Concertul nr. 3 pentru pian şi orchestră şi P. I. Ceaikovski - Simfonia nr. 1.
Câştigător al unui premiu al concursului de dirijat din Novosibirsk, dirijorul rus Vladimir Onufriev este prezent pentru prima oară la pupitrul orchestrei Filarmonicii Piteşti. Director artistic al orchestrei de cameră „Arhanghelsk”, abordează un repertoriu vast, de la lucrări camerale la concerte simfonice. A efectuat turnee în: Germania, Olanda, Suedia, Norvegia, Finlanda, SUA.
Daria Tudor a început studiul pianului la patru ani, la Ploieşti. Absolvă Liceul de Artă „Dinu Lipatti” din Buucreşti şi Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti. A câştigat numeroase concursuri naţionale d egen, precum şi internaţionale. A concertat cu dirijori de marcă: Horia Andreescu, Ovidiu Bălan, Sabin Pautza, Radu Postăvaru, Alexandru Ganea (alături de care a debutat la vârsta de nouă ani) şi a susţinut recitaluri şi concerte pe toate scene filarmonicilor din ţară. Are înregistrări la radiodifuziunea Română. A mai fost prezentă la Filarmonica Piteşti în 2010, unde a susţinut un recital în cadrul Cercului Muzical de Excelenţă.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea