Săptămâna aceasta, inspectorul general Dumitru Tudosoiu semnează demisiile inspectorilor care l-au urmat pe Gardin

# Noi inspectori la ISJ Argeş. Numărul posturilor s-a suplimentat cu 10. Săptămâna trecută, Ministerul Educaţiei a  suplimentat  cu zece numărul posturilor de inspectori la ISJ Argeş. Cei 10 şi-au desfăşurat activiatea, până astăzi, în paralel cu inspectorii demisionari care l-au urmat pe Florin Gardin şi care au avut timp, până în această dimineaţă, să se răzgândească.
“Până când cei 12  inspectori  şi-au dat demisa,  dar şi după, ISJ Argeş avea 36,5 norme. Ministerul a venit cu încă zece posturi, iar acum avem 46,5 norme. Asta nu înseamnă că inspectorii demisionari nu se pot răzgândi până luni, la expirarea primelor termene de 20 de zile de la înregistrarea demisiilor, când sunt obligat de lege să le semnez. Nimeni nu i-a forţat să plece, rugămintea noastră a fost, de la început, să rămână. Pe de altă parte, nici ISJ Argeş nu putea rămâne descoperit şi a fost nevoie de această suplimentare, mai ales că este o perioadă cu examene”, a declarat, vineri, pentru  săptămânalul nostru,  inspectorul  general al ISJ Argeş Dumitru Tudosoiu.
Următorii inspectori asigură cele 10  norme suplimentate de Ministerul Educaţiei: Simona Teodorescu -  inspector management, Gheorghe Dincă - ce era inspector cu jumătate de normă pe Religie şi căruia i s-a adăugat încă jumătate de normă pe management, Anuţa Ivan - inspector învăţământ preşcolar, Ion Nen -  inspector învăţământ primar, Daiana Toboiu - inspector limbi moderne, Emil Oprescu - inspector învăţământul particular  şi inspector pentru asigurarea calităţii, Corina Ciobanu - inspector proiecte educaţionale şi Petrică Livezeanu - inspector minorităţi şi învăţământ special.

Urmează alte două nominalizări

Pentru că numărul inspectorilor demisionari este de 12, săptămâna viitoare vor mai avea loc încă două nominalizări pentru specializările matematică şi educaţie fizică şi sport.
La expirarea perioadei de preaviz,  inspectorii demisionari se vor întoarce la catedre. Este vorba despre  Doina Bunea şi Romu Vladu (înspectori şcolari pentru implementarea  descentralizării instituţionale), Gheorghe Floricel (inspector şcolar pentru educaţie permanentă -  jumătate de normă), Loredana Drăcea-Sima (inspector şcolar pentru proiecte educaţionale), Mihaela Crişan (inspector şcolar pentru monitorizarea curiculumului descentralizat şi pentru  învăţământ particular şi alternative educaţionale), Aurelian Costache (inspector de specialitate - matematică), Paul Didiţă (inspector de specialitatea - istorie), Maruța Ristoiu (înspector şcolar de specialitate pentru învăţământ preprimar), Gheorghiță Staicu (inspector şcolar de specialitate pentru învăţământ primar), Mihai Blaga (inspector şcolar de specialitate – limbi moderne), Gheorghe Nicula (inspector şcolar de specialitate pentru învăţământ special, cu jumătate de normă, şi inspector  şcolar de specialitate  minorităţi, tot cu jumătate de normă) şi Monica Dinu (inspector şcolar de specialitate – arte – cu jumătate de normă).  Doar unul dintre  aceştia, Paul Didiţă,  a solicitat  prelungirea activităţii în cadrul ISJ şi după expirarea perioadei de preaviz.
“Domnul inspector Didiţă, odată cu demisia şi-a exprimat dorinţa de a rămâne, totuşi, în inspectorat până la finalizarea cursurilor acestui an şcolar, pentru a nu crea un disconfort la Colegiul IC Brătianu, prin întoarcerea sa la catedră în cursul semestrului, când ceilalţi  profesori au deja un orar al lor, rugăminte cu care am şi fost de acord.”, a mai explicat, pentru Atitudine în Argeş, inspectorul general Dumitru Tudosoiu.
Cristina Stancu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea