Tudor Pendiuc, locul al V-lea în topul celor mai activi primari

# Topul a fost întocmit de site-ul domnuleprimar.ro, pe baza numarului de răspunsuri date cetățenilor de către edili. Se vede treaba că primarul Piteștiului, Tudor Pendiuc, este activ.  La datorie, ca să nu fim înțeleși greșit, și așa au fost oarecare discuții prin târg...
Pe domnuleprimar.ro, culmea, edilul nostru șef și-a găsit timp să răspundă la întrebări formulate... chiar și în luna mai, semn că totul este atent monitorizat, că întrebările oamenilor suscită interes. Chestiuni legate de lucările de infrastructură, de transportul în comun de călători și multe altele, toate își găsesc, la un moment dat, răspunsul potrivit. Iată două dintre ultimele sesizări postate. Interesante amândouă. Vom urmări cu interes răspunsurile domnului primar.

Sesizare pentru primaria Pitesti, judetul Arges
Postata de:    Chiritoiu Marin
La data:    03 Iunie 2014
Tip:        Reclamatie

Buna Ziua.Multumim ca in sfarsit ati strans cainii de pe strazi dar din pacate in Trivale intre blocul P1 si Blocul 24 au aparut iar.Poate trece cineva sa ii stranga si sa amendeze pe "iubitorii" de animale care ii elibereaza pe starzi .Multumesc.

Sesizare pentru primaria Pitesti, judetul Arges
Postata de:    Ungureanu Maria
La data:    28 Mai 2014
Tip:        Reclamatie

Domnule primar aducem in atentia dumneavoastra situatia terenului de fotbal din spatele bl F1 unde proprietarul a obtinut autorizatie de constructie si inchiriaza cu ora jucatorilor fara insa a le pasa de linistea locatarilor din zona care sunt terorizati de galagie si atmosfera de stadion cu urlete si injuraturi pe timpul noptii, meciurile avand loc numai noaptea terenul fiind dotat si cu nocturna.Va rog insistent in numele locatarilor deranjati noapte de noapte sa luati masuri pentru a restabili linistea in zona. Precizez ca reclamatiile facute la circa de Politie din Gavana au avut ca rezultat doar avertizarea lor sa nu mai faca galagie noaptea dar situatia persista de anul trecut.
L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea