”Performanţă în business prin parteneriate inteligente”, seminar organizat de CCI Argeş la Universitatea Pitești

Evenimentul va fi organizat cu sprijinul companiei ROMCONTROL în dată de 11 iunie a.c., începând cu orele 10:30, la Universitatea din Piteşti, Str. Târgu din Vale, nr. 1, Corp Rectorat, Sala Şedinţa Senat şi se adresează tuturor acelora care operează cu bunuri de export, import sau tranzit, care necesită evaluări şi inspecţii – cantitative, calitative, nonexplozive sau de radioactivitate, expertize vamale evaluări de stocuri, evaluări daune transport, evaluări de proprietăţi.
ROMCONTROL este principalul furnizor de servicii de inspecţie şi evaluare din România, având o experienţă de peste 60 ani, care colaborează cu companii de marca din următoarele domenii: industria agroalimentară, industria chimică şi petrochimică, industria materialelor de construcţii, industria metalurgică, industria constructoare de maşini, utilaje, echipamente, producţia de bunuri de larg consum, producţia de mobilă, etc.
Programul acţiunii va cuprinde o prezentare realizată de reprezentanţii firmei, care va fi urmată de o sesiune de întrebări şi răspunsuri. În finalul evenimentului, discuţiile vor putea continuă într-un cadru informal, la un cocktail. Participarea este gratuită.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea