La Mioveni, 400 de copii au sărbătorit pedalând Ziua Mondială a Mediului

În cadrul unei acţiuni inedite şi unice în Mioveni, peste 400 de copii au luat parte la mai multe concursuri şi activităţi care au avut ca scop promovarea voluntariatului, dar şi păstrarea unui mediu cât mai curat.
Evenimentul a fost organizat de Consiliul Local, Primăria oraşului, Centrul Cultural Mioveni, Asociaţia de Dezvolare Intercomunitară SERVSAL Argeş, Consiliul Judeţean Argeş, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Argeş, în parteneriat cu S.C. Automobile Dacia S.A.şi Frutti Fresh.
Participanţii s-au adunat  de la orele 10.00, pe platoul din centrul civic, de unde au pornit la parada biciletelor “PEDALĂM ÎMPREUNĂ PENTRU UN MEDIU CURAT!".
Tineri din oraş au parcurs pe biciclete un traseu ce a cuprins o mare parte din platoul Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia Mioveni şi bulevardul principal al oraşului, cu scopul de a promova în rândul celor din generaţia lor plăcerea utilizării bicicletei ca alternativă de deplasare în scop recreativ sau sportiv.
De la orele 11.00, elevii şcolilor de pe raza oraşului Mioveni au praticipat la - Crosul Verde - "ALERG PENTRU UN MEDIU CURAT!”
Prichindeii au fost asteptaţi cu muzică de dans, tricouri şi dulciuri de către orgnizatori. De la 3 la 7 ani, toţi s-au dovedit a fi pricepuţi în arta pedalatului şi chiar au învăţat câteva noi scheme alături de părinţi şi bunici. Participarea micuţilor nu poate decât să bucure organizatorii, fiind un semn că viitorii "biciclişti ai oraşului" sunt în continuă formare, iar viitorul oraşului e pe mâini bune.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea