Se deschide Baza de Agrement din zona Bemo

Cei care nu vor ajunge la mare pot să aleagă acest ştrand pentru a se răsfăţa în bazinele de înot şi să  beneficieze de bronzul soarelului la doi paşi de casă. Începând din această săptămână, Baza de Agrement din zona Bemo îşi deschide portile.
Directorul SC S.Ed.C Mioveni SRL, Nicolae Tudose, a declarat că ștrandul Bemo se va deschide în data de 12  iunie. ”Mai avem puțin de lucru la dotări și vom deschide în câteva zile. Angajaţii nostri au început să facă probe și pun la punct ultimele detalii ca, în cazul în care temperaturile se vor menține ridicate, ștrandul să poată fi deschis în data de 10 iunie. Au fost făcute modernizări, dar o refacere totală a ștrandului o vom face, cel mai probabil, în toamna acestui an ”, ne-a declarat Nicolae Tudose. Baza de agrement cuprinde bazine, plajă cu iarbă şi şezlonguri, loc de joacă pentru copii, servicii medicale, de pază și ordine publica, dar si cele de salvamar.
Aşa cum este normal, în incinta ştrandului există şi terase, unde cei care vin se pot răcori cu o bere rece şi pot mânca o friptură sau câţiva mici.
Prețul unui bilet este de 7 lei, iar pensionarii și copiii sub 7 ani trebuie să plătească o taxă de 3 lei. Pentru toţi vizitatorii sunt pregatite sezlonguri moderne ,preţul de închiriere fiind de 5 lei.
Programul de funcționare al ștrandului va fi de luni până duminică, între orele 8:00 – 21:00, iar casieria va fi deschisă între orele 8:00 – 19:00.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea