Lucrări de dezinsecţie şi deratizare pe domeniul public în oraşul Mioveni

# În urma ploilor abundente din ultima perioadă s-au creat condiţii favorabile de înmulţire a insectelor producătoare de disconfort pentru populaţie, fapt pentru care sunt necesare măsurile de combatere a acestora.  Prin urmare, startul dezinsecţiei şi deratizării în oraşul Mioveni, va fi dat în perioada 16.06.2014 – 28.06.2014. Echipele S.C. CORAL IMPEX S.R.L. vor executa servicii de deratizare pe domeniul public, gospodării individuale și subsolurile blocurilor, precum și dezinsecție pe domeniul public.
Produsele folosite se regăsesc în Registrul Naţional al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană de Ministerul Sănătaţii şi fac parte din grupele Xn (gr. III), respectiv Xi    (gr. IV) de toxicitate.
Acţiunea se va desfaşura  în conformitate cu prevederile Ordinului Ministerului Sănătății nr. 119/2014 şi cu recomandările Institutului Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru microbiologie şi imunologie Cantacuzino, privind activitățile de dezinsecţie la nivel comunitar.
Produsele folosite la deratizare au ca substanță activă Brodifacoum, iar producătorul recomandă ca antidot vitamina K.
Persoanele cu probleme astmatice, cardiace, alergii, etc, sunt rugate să nu stea în raza de acțiune a aparatelor.
O atenţie deosebită trebuie acordată copiilor, animalelor de companie şi  familiilor de albine pentru a nu intra în contact direct cu substanțele, în caz contrar prestatorul fiind absolvit de orice responsabilitate.
Cetăţenii sunt sfătuiţi să evite deplasările pe domeniul public unde s-a executat lucrarea timp de două ore de la finalizarea acesteia. Totodată, locuitorii din vecinătatea zonelor respective sunt rugaţi să închidă geamurile şi căile de acces în imobile, în intervalul de timp destinat intervenţiei, pentru a împiedica refugierea insectelor în spaţiile interioare.
Dacă condiţiile meteorologice vor împiedica desfaşurarea acestei acţiuni, perioada de efectuare a activitații de dezinsecţie va fi prelungită pâna la o dată ce va fi comunicată ulterior.


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea