“Eu sunt pentru orice colaborare în interesul Consiliului Județean, cu oricine ne-ar putea ajuta să promovăm proiectele care ar putea să ducă la dezvoltarea judeţului Argeş”

# Declară Florin Tecău despre o posibilă întregire a majorităţii în CJ Argeş cu sprijinul PP-DD. După ce liderii de la nivel naţional ai PSD au anunţat că social-democraţii intenționează să formeze ”majorităţi cu PP-DD” în judeţele şi localităţile unde acest lucru este posibil, intenţie justificată prin evoluţiile recente din politica autohtonă şi modul în care PNL-ul şi-a schimbat în ultimele luni orientarea,  iată că apropierea dintre PSD şi PP-DD devenit o opţiune normală  şi în Argeş.
"La nivelul Consiliului Judeţean Argeş n-am discutat încă în privinţa unei colaborări  cu PP-DD. În perioada următoare vom avea în vedere însă toate oportunităţile  pentru a forma o majoritate  în CJ, pentru că la această oră, alianţa PSD-UNPR-PC nu are decât 17 mandate, iar pentru majoritate am avea nevoie de 18.  Precizez că PPDD are 4 mandate,  PNL are 7 iar PDL tot 7.  Eu sunt pentru orice colaborate în interesul CJ,  cu oricine ne-ar putea ajuta  să promovăm  proiectele care ar putea să ducă la dezvoltarea judeţului Argeş”, spune președintele CJ Argeş, Florin Tecău. 
Cum PP-DD ar putea intra la guvernare după 16 iunie,  ne aşteptăm să vedem  în funcţii, pe la instituţiile din Argeş, şi  oameni ai  partidului lui  Dan  Diaconescu. C.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea