Consilierul Local Mihai Tudor, destituit din funcția de președinte al PDL Pitești

# Rezultatele slabe din campania europarlamentarelor au stat la baza acestei decizii. Ședință cu final așteptat săptămâna trecută, în tabăra PDL Argeș. În data de joi, 19 iunie, a avut loc ședința Biroului Permanent Județean al Partidului Democrat Liberal. Alături de membri BPJ a participat la întâlnire și deputatul George Ionescu, vicepreședinte BPN Regiunea Sud. George Ionescu a informat Biroul Permanent Județean Argeș în legătură cu stadiul negocierilor dintre PDL și PNL privind fuziunea și construirea unui mare partid de centru dreapta.   
Al doilea punct pe ordinea de zi l-a constituit analiza rezultatelor obținute de PDL Argeș la alegerile din data de 25 mai. În clasamentul intern al Partidului Democrat Liberal Filiala Argeș ocupă locul 14.
În urma analizei rezultatului pe care l-au obținut organizațiile PDL Argeș, BPJ a hotărât să fie adoptate măsurile organizatorice necesare. Astfel, din cauza scorului foarte slab al Organizației Pitești, care este unul sub media partidului, s-a dispus dizolvarea  Biroului Permanent Local Pitești, împreună cu întreaga echipă de conducere.
Consilierul local Mihai Tudor, oricum, a fost cu totul invizibil pentru majoritatea piteștenilor. În perioada în care a deținut funcția de președinte al PDL Pitești, acesta a fost văzut la o singură conferință de presă. Ca să nu mai vorbim că, la alegerea sa, s-a auzit destul de des cuvântul “fraudă”. Şi asta pentru că, deşi nu erau, iniţial, trecuţi pe liste, au apărut în plus cca. 40 de votanţi. “Echipa” care a votat în bloc cu Mihail Tudor a fost strânsă de un băiat cu studii teologice, numit simbolic ”popa”, acesta fiind se pare, membru al Alianţei pentru Argeş şi Muscel, înfiinţată de Mircea Andrei. De unde, ipotetic, se poate explica și non-combatul fostului șef pedelist. A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea