Tineretul Conservator a sărbătorit Ziua Drapelului

Tineretul Conservator Argeș a marcat  Ziua Drapelului, printr-o acțiune de conștientizare a cetățenilor cu privire la însemnătatea acestei sărbători.
Tinerii coordonați de președintele Codruț Matei au împărțit în centrul Piteștiului stegulețe tricolore care conțineau pe verso câteva informații legate de istoria tricolorului. Acțiunea face parte din programul național de activități al Tineretului Conservator, fiind al doilea an când toate organizațiile TC din țară marchează această sărbătoare. Ziua de 26 iunie a fost proclamată prin Legea nr. 96 din 20 mai 1998 Ziua Drapelului Naţional.
„Acțiunea de astăzi are menirea de a conștientiza publicul cu privire la importanța Zilei Drapelului Național, iar Tineretul Conservator Argeș a fost întâmpinat cu bucurie de oamenii cărora le-a împărțit stegulețele tricolore. Am întâlnit oameni care nu știau despre sărbătoarea tricolorului și considerăm că ar trebui mediatizată mai mult, fiind sărbătoarea unuia din însemnele naționale ale României. Noi am desfășurat o campanie de conștientizare și pe site-urile de socializare, pentru ca informația să ajungă și la majoritatea tinerilor. Sperăm că în anii ce vor urma, această zi importantă pentru români să devină mult mai vizibilă și să facă parte din conștiința publică românească”, a declarat Codruț Matei, președintele TC Argeș.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea