Târgul Săptămânal Piteşti, luat din nou la control de inspectorii ITM

# Patru angajatori foloseau muncitori la negru. Amenzile au însumat 60.000 lei. În data de 22.06.2014, ora 11.00, în urma acţiunii de control efectuată de către inspectori din cadrul ITM Argeş cu sprijinul reprezentanţilor Jandarmeriei Argeş a avut loc o acţiune de control la locaţia Târgul Săptămânal Piteşti.
Obiectivul principal al controlului a fost identificarea şi combaterea cazurilor de muncă fără forme legale şi luarea măsurilor ce se impun pentru respectarea de către angajatori a prevederilor legale în domeniul relaţiilor de muncă, respectiv diminuarea consecinţelor sociale şi economice negative ale acestui fenomen.
Au fost controlate 15 unităţi economice în urma căruia au fost identificaţi că folosesc munca fără forme legale un număr de 4 angajatori la care au fost depistate desfăşurând activitate fără contracte individuale de muncă încheiate în formă scrisă 6 persoane, valoarea totală a amenzilor aplicate fiind în sumă de 60.000 lei. În această acţiune pentru un angajator s-a constatat nerespectarea condiţiilor legale de vârstă al minorilor fiind identificaţi desfăşurând activitate 2 minori sub vârsta de 15 ani, în acest caz fiind sesizate organele de cercetare penală.
Magdalena Petrache

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea