Rectorul Ionel Didea a fost ales președinte al consorțiului universitar ”Academica Plus”

Urmare a constituirii Consorţiului universitar ,,ACADEMICA PLUS’’, rectorii instituţiilor partenere au votat în unanimitate ca primul mandat de conducere al consorţiului să fie exercitat de rectorul Universităţii din Piteşti, prof.univ.dr. Ionel DIDEA.
Preşedintele consorţiului, dl. Rector - prof.univ.dr. Ionel DIDEA, a anunţat că la începutul acestui mandat obiectivele prioritare le constituie mobilităţile de studenţi şi cadre didactice între universităţile partenere, aplicarea in comun la proiecte structurale şi de cercetare, folosirea în comun a bazelor materiale şi de cercetare existente la nivelul fiecărei universităţi partenere, precum şi intrarea în parteneriatele externe ale universităţilor membre consorţiului şi dezvoltarea lor în aria europeană.
Reamintim că la data de 17 mai 2014, Universitatea din Piteşti, împreună cu Universitatea  ,,Ştefan cel Mare ‘’ din Suceava, Universitatea  ,,Lucian Blaga  ‘’ din Sibiu, Universitatea ,, Petrol şi Gaze ‘’ din Ploieşti, Universitatea ,, 1 Decembrie 1918‘’ din Alba Iulia, Universitatea din Oradea şi Universitatea ,, Valahia‘’  Târgovişte au semnat un parteneriat în urma căruia s-a constituit o structură de utilitate publică, ce poartă denumirea de CONSORŢIUL UNIVERSITAR  ,, ACADEMICA PLUS‘’.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea