Școala de vară a DJST Argeș

În perioada iulie – august 2014, în Pitești se desfășoară Școala de Vară 2014, organizată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Argeș, iniţiativă gândită cu  scopul de a îmbunatăți nivelul de educație în rândul tinerilor.
În calitate de partener, Centrul Europe Direct Argeș a organizat, săptămâna trecută, un training de formare cu tema ”Voluntariatul, opțiune pentru petrecerea timpului liber”.
Activitatea a avut loc la Centrul de Tineret Piteşti – Anexa Sala Sporturilor, unde au participat un număr de aproximativ 40 de tineri de la Liceul de Artă ”Dinu Lipatti Pitești”, de la Colegiul ”I.C. Brătianu”, Colegiul Tehnic ”Costin D. Nenițescu”, dar și de la Complexul de Tip Familial ”Dumbrava Minunată”.
Cursul a fost unul dinamic, interactiv, și a cuprins discuții despre avantajele și dezavantajele voluntariatului în comunitate, dar și despre organizațiile de la nivelul județului Argeș care lucrează cu voluntari.  Exercițiile de atenție și concentrare, axate pe lucru în echipă au fost de real interes pentru participanți.
În partea a doua a trainingului, a fost construit portretul voluntarului perfect, tânărul care ajută și dă dovadă de multe calități: creativ, implicat, inteligent, prietenos, open-minded, energic, sociabil, punctual, optimist.
Școala de Vară reprezintă un program atractiv de dezvoltare personală, profesională și recreativă a participanților, care ajung să socializeze între ei și să interacționeze cu alți tineri deosebiți, voluntari din diferite organizații nonguvernamentale.
Pentru mai multe informații despre activitățile Școlii de Vară, puteți contacta Centrul Europe Direct din cadrul Bibliotecii Județene Dinicu Golescu Argeș (strada Victoriei, Nr. 18), la următoarea adresă de e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea