Casa Perfectă îți recomandă promoția verii! Tablă țiglată de 0,47 mm la un preț excepțional!

# Tiglă metalică de calitate înaltă, montaj ultra-rapid, garanție extinsă, atât pentru materiale cât și pentru manoperă. Țiglele metalice sunt cele mai des folosite învelitori pentru acoperiș în clădirile de locuințe, religioase și de utilitate publică. Procesul de producție complet automatizat permite tăierea tablei la lungimea dorită, permițând în același timp realizarea de comenzi speciale, cu limitarea simultană a cantității de deșeuri. Firma Blachotrapez oferă țiglă metalică în mai multe culori, cu înveliș de poliester, Pladur® Eco Protect ThyssenKrupp, de aluminiu și Colorcoat HP2000® Ultra. Avantajul țiglei metalice este faptul că este deosebit de ușoară. Greutatea unui metru pătrat de tablă este de aprox. 4,5 kg. Învelitoarea ușoară nu duce la supraîncărcare și nu afectează structura clădirii.
CASA PERFECTĂ  este importator direct de tablă tip tiglă şi tablă trapezoidală pentru pereţi metalici şi acoperişuri BLACHOTRAPEZ produse în Polonia. Materia primă pentru produsele noastre provine de la uzinele Thyssen Krupp Steel Europe AG ( cel mai mare grup siderurgic din Germania ), Arcelor Mittal, US Steel, Tata Steel, VoestAlpine, Hydro, ea fiind o tablă multistratificată cu miez de oţel, acoperită cu zinc.
În gama noastră de produse BLACHOTRAPEZ regasim :
- Tabla tip ţiglă face parte din categoria învelitorilor folosite cel mai frecvent în clădiri locuibile, de uz public etc. Produsele noastre Diament Eco, Diament Plus, Joker, Joker Plus, Kingas , Kingas Eco Plus , Retro Plus si noul Model GERMANIA, care seamănă cu ţiglele clasice, îmbină tradiţia cu modernul. Aceste produse sunt din ce în ce mai des folosite ca învelitori pentru construcţii noi şi pentru renovări. Procesul de producţie automatizat permite tăierea tablei la lungimea dorită. De aceea putem realiza comenzi cele mai atipice limitând cantitatea de rebuturi. Oferim ţigle în mai multe culori cu strat din:
- Poliester standard ( RAL ) cu grosimea vopselei de aproximativ 25 µm,  garantie scrisa de 10 ani ;
- Pladur® Zinc Magneziu EcoProtect Wrinkle Mat cu grosimea de 0.54 mm si vopseaua de minim 35 µm produsa de Thyssen Krupp , garantie scrisa de 15 ani;
- Pladur® Zinc Magneziu EcoProtect Relief IceCrystal cu o structura a suprafetei protejata in UE, care imita aspectul apei inghetate, sistem de acoperire in 3 straturi, grosimea peliculei – minimum 36 µm produsa de Thyssen Krupp , garantie scrisa de 20 de ani;
- Aluminiu cu garantie scrisa de 25 ani. Sunt 2 procedee de obtinere a aluminiului, care pot fi folosite ca baza pentru productia invelitorilor de acoperis. Una din metode este procesul chimic in care se utilizeaza bauxita, rezultatul acestui procedeu fiind obtinerea aluminiului de cea mai buna calitate. Cea de-a doua metoda este folosirea aluminiului din deseuri si, din punct de vedere economic, este cea mai profitabila.
Înalta calitate a acoperirii este asigurată de către sistemele complete ale elementelor de finisaj, ale tablei plane şi ale elementelor de etanşare şi fixare.
Ca o noutate, Colorcoat HPS200®Ultra este un strat metallic Galvalloy testat si folosit numai de catre TATA Steel (Corus – Anglia) cu garantie scrisa de 30 ani. Acest strat este un amestec 95% zinc si 5% aluminiu si permite o protective deosebita impotriva coroziunii inclusive pe laturile taiate. Grosimea stratului organic in produsul Colorcoat HPS200®Ultra este de 200 µm, fapt care dubleaza durata de viata a culorii si luciului in comparatie cu un strat plastisol.
În acest sistem al acoperişurilor, este important să fie utilizate toate accesoriile pentru a completa imaginea perfectă a acoperişului, iar in multe situaţii, cum ar fi sistemul pluvial, este obligatoriu şi necesar utilizarea lor pentru a proteja investiţia.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea