Casă de piatră, Veronica şi Alin Gherguș!

Sâmbătă, 12 iulie, a fost zi plină de emoţii şi bucurii pentru Alin Gherguş, inspector de specialitate în cadrul Consiliului Judeţean Argeş, care şi-a unit destinul cu aleasa inimii sale, Veronica Stoica. Alin şi Veronica trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 6 ani, iar în urmă cu un an au decis să-şi unească  destinele pentru totdeauna; astfel, au stabilit ca în ziua de 12 iulie 2014 să-şi mărturisească dragostea, atât în faţa ofiţerului de stare civilă, cât mai ales în faţa lui Dumnezeu.
Sâmbătă, după ce au trecut prin primul val de emoţii în faţa ofiţerului de stare civilă, unde amândoi au spus un ,,DA” hotărât, a urmat momentul culminant, şi anume legarea destinelor în faţa lui Dumnezeu prin Sfânta Taină a Cununiei, oficiată de un sobor de preoţi la Biserica Sf. Ioan Botezătorul, călăuziţi fiind de naşii lor, Nicoleta şi Bogdan Gionea.
O petrecere de neuitat a încheiat frumosul eveniment, sâmbătă seară,  la restaurantul Capitol. De buna dispoziţie a nuntaşilor s-a ocupat binecunoscuta interpretă a Ansamblului Folcloric  Doina Argeşului, Zina Ghiţulescu, împreună cu formaţia sa. Rudele, prietenii şi colegii le-au urat mirilor ,,Casă de Piatră”! 
Cu acest prilej, redacţia Atitudine în Argeş se alătură celor care le-au dorit gânduri bune mirilor şi le transmite proaspeţilor căsătoriţi să aibă parte numai de bucurii pe tot parcursul drumului ce urmează a fi străbătut împreună.! Casă de Piatră!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea