Strigăt de ajutor al unui argeşean!

„Numele meu este Nonu Eduard Antoniu şi locuiesc în municipiul Piteşti
Am împlinit 23 de ani şi dacă nu cer prea mult de la Bunul Dumnezeu, să număr şi mai mulţi alături de cei dragi aş vrea….
Sunt prins în plină tinereţe de o boală necruţătoare, care mă distruge treptat: LIMFOM HODGKIN (cancer limfatic).
De mai bine de 3 ani am schimbat sălile de curs, cu saloanele de spital şi sucul la o terasă cu prietenii, cu perfuziile.
Am o speranţa de vindecare într-un tratament nou, creat în SUA pentru acesta boală şi care nu se găseşte pe lista medicamentelor din România. Medicamentul se numeşte ADCETRIS şi că să trăiesc sunt nevoit să îmi plătesc acest tratament.
Suma necesară este foarte mare, preţul ajunge la 15.000 euro şi nu mi pot permite nici eu, nici familia mea...
Părinţii mei şi rudele mele sunt oameni simpli şi suferă alături de mine şi au cheltuit tot ce au avut. CER AJUTORUL CELOR CARE POT SĂ MĂ AJUTE pentru a avea şi eu o viaţă normală. Nu doresc nimănui să treacă prin ceea ce am trecut eu până acum.
Am nădejde doar în Dumnezeu şi dragostea dumneavoastră.
Va mulţumesc tuturor celor care m-aţi ajutat pînă acum şi sper să mă ajutaţi în continuare!”

Acesta este strigătul de ajutor al lui Edi, un strigat care a fost auzit de mulţi argeşeni. Oameni simpli, pensionari cu lacrimi în ochi impresionaţi de povestea tristă a tînărului, artişti de la Doina Bascovului, foşti colegi dar şi prieteni de-ai lui Edi, au venit joi, în faţă Primăriei Piteşti şi au donat. Au vrut să împartă cu Edi puţinul pe care îl au dar au vrut să-i arate şi că nu este singur, că este susţinut de oameni şi că are mulţi prieteni. În urmă evenimentului „Donăm pentru Edi”, s-au strîns 5.355 de lei şi 500 de euro, o suma care nu-i ajunge să-şi cumpere medicamentul dar, care, reprezintă o speranţa că banii se vor adună şi se va vindecă. „Alături de Edi a fost şi Cosmin Marinescu, un copil care s-a luptat cu boală şi, datorită tot oamenilor cu suflet a câştigat lupta. „Am venit special pentru Edi. Şi eu am avut nevoie de ajutor şi datorită oamenilor care m-au ajutat am scăpat de această boală grea. Ştiu cum este să ai nevoie de bani pentru un asemenea tratament. Îi spun lui Edi să aibă încredere că totul se va rezolva la timpul potrivit. Le recomand oamenilor să doneze pentru că nu ştii niciodată când se întâmplă să fii în aceeaşi situaţie,” a spus Cosmin Marinescu. „Nu putem rămâne impasibili la suferinţă celorlalţi. De aceea este foarte important să ajutăm atunci când avem ocazia”, spune Lorena Toma, director Casă de Cultură „Adriana Trandafir” din Başcov. A donat pentru Edi şi Gabriela Argeşeanu, solistă de muzică populară la Doina Bascovului. „Sunt şi eu părinte, am un băiat de 22 de ani şi ştiu ce înseamnă să fii bolnav, să treci prin greu, să te lupţi cu o asemenea boală. Dumnezeu există şi eu sunt o minune făcută de Dumnezeu pentru că şi eu am trecut prin momente grele şi am ştiut de la început că trebuie să fiu alături de acest tînăr. Doamne ajută”, a spus Gabriela Argeşeanu.

Meşterul popular Ion Rodos a fost prezent pe tot parcursul evenimentului. A sculptat şi a donat creaţiile sale pentru Edi, creaţii care vor fi licitate pe Facebook, iar banii vor ajunge direct la Edi. Sculpturi au donat şi copiii de la Centrul Cultural Mioveni care vor să-l sprijine pe Eduard. Toţi cei care doresc să ajute acest tînăr o pot face în continuare donînd bani în conturile de mai jos.
Cont RON RO59RZBR0000060013827942
Cont EURO RO57RZBR0000060014603202
Pentru cei din străinătate CODUL SWIFT este RZBR ROBU, ambele conturi sunt deschise la Reiffeisen Bank, pe numele Nonu Eduard Antoniu. Contact familia Nonu - 0756320450.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea