P.N.L. Argeș a identificat vinovații pentru rezultatele locale dezastruoase

# Aceștia sunt… foștii lideri centrali ai partidului. Adică mortul! # Rezoluție de tot râsul a unui partid ce se dorește serios! După o analiză profundă a rezultatelor dezastruoase înregistrate de PNL Argeș la ultimele alegeri, delegația permanentă a partidului s-a gândit ce s-a gândit, după care a emis… o rezoluție. Era mare nevoie de aceasta pentru a arăta cine a greșit, pentru a fi evidențiate cauzele care au dus la rezultatul local submediocru al alegerilor. Vinovat, conform liderilor liberali argeșeni, este… mortul. Adică fosta conducere centrală a partidului. Mai exact, este vorba de ”deciziile greșite luate de PNL la nivel central”, ”proasta comunicare” etc.
Nici un cuvânt despre proasta comunicare la nivel local, nimic despre deciziile greșite din județ. Nimic despre campania jenantă ”executată” sporadic de partidul istoric ce, în Argeș, are poate cele mai adânci rădăcini. Un singur cuvânt poate caracteriza importanta rezoluție emisă de mai marii gânditori ai PNL Argeș: penibil! Iată documentul.

Delegaţia Permanentă Teritorială a Filialei Argeş a Partidului Naţional Liberal, întrunită în data de 15 iunie 2014, a adoptat următoarea rezoluție

1. Membrii Delegaţiei Permanente Teritoriale a PNL Argeş au analizat  rezultatele obţinute la alegerile din 25 mai 2014, concluzionând că acestea au fost direct afectate de deciziile greşite luate de Partidul Naţional Liberal la nivel central, de proasta comunicare în legătură cu ieşirea partidului de la guvernare şi cu ruperea Uniunii Social Liberale. De asemenea, rezultatele sunt consecinţa directă a eliminării nejustificate a domnului Mircea Diaconu de pe lista candidaţilor PNL pentru Parlamentul European, în condiţiile în care Filiala Argeş l-a propus pe acesta candidat şi, cu susţinerea lui Crin Antonescu, acesta s-a aflat pe locul 6 pe lista de candidaţi, loc perfect eligibil.
2. Delegaţia Permanentă Teritorială a PNL Argeş a dat în unanimitate un vot de încredere şi susţinere pentru preşedintele filialei Ion Popa şi pentru Biroul Politic Teritorial.
3. Delegaţia Permanentă Teritorială a votat pentru susţinerea candidaturii domnului Klaus Iohannis la preşedintia PNL la congresul ce va avea loc în data 27-28 iunie 2014. În ceea ce priveşte preşedinţia României, candidatura trebuie să fie asumată de un liberal desemnat în urma unor sondaje de opinie.
4. Delegaţia Permanentă Teritorială a PNL Argeş a votat cu 94 voturi „pentru” şi 6 „împotrivă” fuziunea prin absorbţie cu PDL. Marele partid de dreapta format în urma acestui proces se va numi Partidul Naţional Liberal.
5. Delegaţia Permanentă Teritorială a PNL Argeş a votat cu 96 voturi „pentru” şi 4 „împotrivă” afilierea Partidului Naţional Liberal la Partidul Popular European.
6. Dezavuând unele acţiuni de dizidenţă din interiorul PNL, Delegaţia Permanentă Teritorială a transmis un mesaj de unitate către toţi liderii liberali.

(S.V.)

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea