Cei mai buni elevi ai Piteştiului pleacă într-o tabără în Serbia

De peste de 30 de ani, în fiecare vară are loc un schimb de oportunități între tineri din oraşele înfrăţite Piteşti şi Kragujevac (Serbia). În cadrul acestui schimb, 30 de elevi piteşteni din ciclul primar şi gimnazial vor pleca, miercuri 16 iulie 2014, spre Kragujevac – Republica Serbia. După vizitarea oraşului  Kragujevac, aceştia urmează să petreacă o săptămână la mare, într-o staţiune din Republica Muntenegru, urmând să revină în ţară pe data de 29 iulie 2014. Copiii care participă la această tabară au fost selectionaţi de către unităţile de învăţământ la care sunt înscrisi, pe baza criteriilor aprobate de Primarul Municipiului Pitești, principala condiţie fiind rezultatele la învăţătură.
În acelaşi timp, 30 de elevi din Republica Serbia urmează să sosească în data de 18 iulie 2014 în municipiul Piteşti, urmând ca în perioada  20 – 27 iulie să ajungă într-o tabară pe Litoralul Mării Negre, de unde vor pleca spre casă în data de 31 iulie.
Copiii români şi sârbi  se vor întâlni însă pe 17 iulie, grupul de tineri din orașul Kragujevac – Republica Serbia va primi grupul de tineri piteșteni, urmând ca la sfârşitul perioadei, în data de 30 iulie, tinerii din cele două orașe înfrățite să se întâlnească din nou în municipiul Piteşti, la sediul Primăriei, pentru a schimba impresii legate de locurile vizitate şi de tabara de vară la care au participat.
Costurile legate de prezenţa copiilor sârbi în România sunt suportate de bugetul local al municipiului Piteşti, iar costurile legate de prezenţa elevilor piteşteni în Republica Serbia sunt suportate de Primăria Oraşului Kragujevac.

Click AICI pentru vizualizare tabel.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea