Mioveniul va avea un nou cimitir public

Una dintre principalele probleme ale locuitorilor oraşului Mioveni, lipsa locurilor de veci, va fi rezolvată începând cu luna septembrie, odată cu punerea la dispoziţie a unui nou cimitir, situat lângă biserica „Sf. Martiri Brâncoveni”, de pe strada Egalităţii.
Primarul din Mioveni, Ion Georgescu: ”Noul cimitir, de pe strada Egalităţii, este prevăzut cu aproximativ 1000 de  locuri de veci, capelă ortodoxă (135mp), capelă pentru alte culte (125mp), imobil administrativ (cuprinde birouri, grupuri sanitare, sală de evenimente religioase), gard din prefabricate din beton, locuri de parcare - 60, spaţii verzi şi mobilier stradal, alei, parc,utilităţi (gaze naturale, rigole pentru ape pluviale, racorduri la apă, canalizare), sistem de iluminat public şi fântâni.
Suprafaţa de teren utilizată pentru amenajarea cimitirului este de 14.320mp. Vom face tot posibilul ca în luna septembrie a.c., să fie dat în folosinţă cimitirul, iar fiecărei unităţi de cult din Mioveni îi vom repartiza locuri de veci pentru enoriaşi”, a adăugat primarul Ion Georgescu.
De asemenea, funcţionarii primăriei lucrează la regulamentul în care să fie cuprinse atât condiţiile de folosinţă căt şi taxele care urmează să fie plătite de beneficiari. Acesta va fi aprobat de către Consiliul Local Mioveni, în data de 16 august 2014.
Cimitirul va fi administrat de către Consiliul Local Mioveni prin SC Construcţii Reparaţii Mioveni SRL.
Finanţarea investiţiei este asigurată din fonduri ale bugetului local şi se ridică la aproximativ 3.000.000 de lei, iar termenul de punere în funcțiune este luna septembrie 2014.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea