Piteşteanul Alex Pîrvu, Trofeul Mamaia Copiilor 2014, secţiunea Interpretare

La cea de-a XIV-a ediţie a Festivalului Naţional de Creaţie şi Interpretare Mamaia Copiilor 2014, care a avut loc săptămâna trecută la Casa de Cultură din Constanţa, piteşteanul Alex  Pîrvu a concurat la secţiunea de vîrstă 10-12 ani si a obtinut mult ravnitul trofeu la sectiunea interpretare. Trofeul poartă numele Aurel Manolache, în cinstea Părintelui Festivalului.

Juriul a fost format din: Felicia Filip – soprana și președinte al juriului, Cristian Mihăilescu - regizor, Iuliana Marciuc – realizator TV şi reprezentant TVR, Nico – solistă pop, Cătălina Chendea – reprezentant al Ministerului Educaţiei Naţionale, Viorel Gavrilă – compozitor şi reprezentant al UCMR-ADA.
Alex a concurat la secţiunea interpretare alături de 64 de copii talentaţi din toată ţara, cu toții având în comun vocea şi dragostea pentru muzică.
El a intrepretat melodia „Într-o zi”, compusă de regretatul compozitor Dinu  Giurgiu, pe versurile lui George Ţărnea.
Alex ne-a mărturisit că a păşit emoţionat pe scenă, deoarece trofeul Mamaia Copiilor era unul din cele mai râvnite. El crede că noroc i-a purtat faptul că doamna Elena Giurgiu, soţia compozitorului Dinu Giurgiu, i-a urat să aibă aceleaşi succes ca şi Noni Ene, care în anul 2002 ( anul naşterii lui Alex), a câştigat trofeul Mamaia Copiilor cu aceeaşi melodie.
Alex a fost foarte fericit că a avut parte de o super gaşcă de susţinători, din care a făcut parte, bineînţeles, şi profesoara lui, Adina Sima, cea care îi călăuzeşte paşii în domeniul muzical încă de la început.  Având în palmares şi acest trofeu, Alex consideră că merită o super vacanţă şi are de gând să se bucure din plin de ea. Ca proiecte de viitor, Alex nu ne-a dezvaluit decât că, în luna octombrie va participa împreună cu profesoara lui, Adina Sima la un eveniment în Austria, despre care o să vă povestim la momentul potrivit.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea