Ce... teren, ce... priveliște și ce preț!!!

# Termenii sunt folosiți pentru vânzarea unei părți din pârtia de la Băbana. Controversata afacere imobiliară prin care Constantin Toma – cunoscut și sub numele ”de scenă” Bebe Metropol - s-a împroprietărit cu una din  cele mai frumoase zone din Băbana, pare să se îngroape sub o sumedenie de acte. Tranzacții peste tranzacții, vânzări succesive, toate acestea, practic, duc la imposibilitatea Primăriei de a mai recupera ceva din averea imobiliară pierdută. Pentru că, în primă instanță, aceasta a pierdut procesul, care se află acum pe rolul Tribunalului Argeș. Însă toate demersurile își vor da obștescul sfârșit, pentru că terenurile se află deja la al doilea sau chiar la al treiea proprietar – de bună credință toți, desigur . Iar Primăria Băbana, clasificată a patra din țară ca nivel al veniturilor (ca nivel scăzut, nu invers) nu dispune de fonduri pentru avocați și, mai ales, pentru taxele de timbru piperate.

Ce ...teren, ce...priveliște, și ce preț!!!

Pe olx.ro, poate cel mai traficat site de anunțuri imobiliare din țară, zilele acestea poate fi vizionată oferta de vânzare a platoului de pornire a pârtiei din Băbana. Prețul (ce preț !!!) este de numai 12 euro/m.p.,  unul mic, consideră vânzătorul, raportat la priveliștea oferită (ce... priveliște !...)
Vânzătorul a cumpărat proprietatea de la Bebe Metropol, desigur, iar acum o vinde și el. Pe teren sunt câteva barăci și alte acareturi, pe vremuri aici funcționând un restaurant.
Doritorii de asemenea priveliște trebuie să bage mâna destul de adânc în buzunarul cu valută, pentru că doișpe ori 2500 fac vreo treizeci de mii de euro, ceea ce nu este tocmai puțin...

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea