Petrecere pe cinste, cu mici, bere şi invitaţi speciali, de Ziua Comunei Băbana

La Băbana, sărbătoarea comunei a ţinut două zile (19-20 iulie) şi parcă localnicii ar mai fi vrut-o şi pe-a treia, ca-n poveşti. Preşedintele CJ Argeş, Florin Tecău, primarul Piteştiului Tudor Pendiuc, senatorul Constantin Tămagă, deputatul Cătălin Rădulescu, primari din mai mai multe localităţi argeşene şi reprezentanţi ai filialelor judeţene ale partidelor politice au urcat pe scenă alături de edilul comunei Băbana, Bebe Ivan, sâmbătă, la deschiderea oficială a evenimentului care s-a dorit a fi unul pentru toată lumea. Premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie, muzica populară şi de petrecere  susţinută de Formaţia Turcilă, balul mascat, numerele de dansuri senzuale ale  trupei Black Angels, picturile pe faţă pentru copii şi nelipsita masă festivă au antrenat locuitorii comunei la o seară de sâmbătă plină de voie bună.

Actorul Florin Călinescu le-a oferit localnicilor o tonă de vin

1.000 de litri de vin, sponsorizarea actorului Florin Călinescu, au curs în pahare, iar pe grătare au sfârâit 4.000 de mici, puşi la dispoziţie de omul de afaceri  Cătălin Bulf şi de întreprinzătorul Valentin Silescu. Deserul, 1.000 de îngheţate, a fost asigurat  de  omul de afaceri Liviu Cristea.
“Noi nu aveam ziua comunei, o serbam de Sfântul Ilie, dar ne-am dat seama că avem şi noi nevoie de o sărbătoare a noastră. La această a 11-a ediţie am avut sponsori generoşi, cărora le mulţumim, iar toată petrecerea ne-a costat numai 1.100 de lei, bani care au mers  către cuplurile premiate şi câteva mărunţişuri!”, a precizat primarul comunei Băbana, Bebe Ivan.
“Este comuna părinţilor mei, aici s-a născut tatăl meu, mama mea este de dincolo de deal, din Richiţele, aici am copilărit, pe păşunea, pe islazul acesta unde se ţine petrecerea, păşteam  oile, în copilărie. Mă leagă multe amintiri de locurile acestea, mi-amintesc de zilele de sărbătoare, când părinţii ne trezeau cu noaptea-n cap ca să mergem în târg la Uda şi mereu mi-am dorit o sărbătoare a noastră… Tocmai din acest motiv i-am zis, acum câţiva ani ani, prietenului meu Bebe Ivan, hai să facem şi noi o  sărbătoare a comunei! Şi iată că ideea a prins!” a mărturisit actorul Florin Călinescu.
Prima seară s-a încheiat cu discotecă în aer liber, iar 100 de lampioane au fost ridicate la cer, spre entuziasmul celor mici şi celor mari, deopotrivă.  Duminică, sărbătoarea a continuat cu premierea câştigătorilor Turului de Ciclism, premierea celor mai buni sportivi ai comunei şi a celui mai bun coşar din Băbana, iar evenimentul s-a încheiat cu muzică şi lampioane.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea