Șerban Valeca, senator PSD: “S-a luat hotărârea ca d-l preşedinte Tecău să aibă dreptul de a propune şi de a susţine cea mai apropiată persoană în funcţia de vicepreşedinte al CJ Argeş”

După ce sursele din  PSD au dat ca sigură nominalizarea pentru cea de-a doua funcţie de vicepreședinte al CJ Argeș, din partea PSD, a consilierului Dorin Mărășoiu, senatorul Șerban Valeca s-a rezumat la a preciza că decizia  numirii pe funcţie va reveni preşedintelui CJ Argeş, Florin Tecău.
“Din partea partidului s-a luat hotărârea ca  d-l preşedinte Tecău să aibă dreptul de a propune  şi de a susţine cea mai apropiată persoană în funcţia de vicepreşedinte al CJ Argeş,”, a declarat parlamentarul de Argeş.
Cert este că, după mai multe discuţii şi calcule la Consiliul Executiv Naţional al PSD, s-a hotărât că cele două funcţii de vicepreşedinţi ai CJ Argeş să rămână ca şi până acum, una pentru PNL şi alta pentru PSD. Constantin Polexe rămâne, deocamdată, în fotoliul de vice; câțiva pesediști se antrenează în aceste zile să ocupe cealaltă funcţie vacantă de lângă Tecău.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea