PDL Argeș critică atitudinea lașă a pesediștilor argeșeni cu privire la Administrația Bazinală

# Conducerea PSD Argeș a făcut cadou mai marilor de la București și această instituție și a acceptat la cârma ei un director de la Olt și un director tehnic de la Giurgiu. PDL Argeș își exprimă profunda îngrijorare față de destructurarea cu care se confruntă județul Argeș, destructurare cauzată de descentralizarea pesediștilor.
Administrația argeșeană este golită de conținut prin pierderea, una câte una,  a instituțiilor deconcentrate în favoarea unor județe precum Alexandria, Teleorman, Călărași și, mai nou, Giurgiu.
După Finanțe, Direcția Antifraudă, Inspectoratul în Construcții, Garda de Mediu sau Autoritatea Rutieră, județul Argeș urmează să piardă și Administrația Bazinala a Apelor Arges, al cărei sediu regional se mută de la Pitești la Giurgiu.(dupa spusele directoarei tehnice propusa de organizatia Giurgiu)
Deja o parte din utilaje au fost relocate de la Argeș la Olt, Dimbovita, Bucuresti iar cabana de la Voina a fost preluată direct de administraţia centrala ANAR, lasind fara obiectul muncii Sistemul de Gospodarire a apelor Arges.Din propunerile din cadrul PGA-ului (Planul de Gospodarire a Apelor) din anul 2014 in cadrul judetului Arges nu au fost acceptate decit maruntisuri ,lucrarile cu adevarat serioase facindu-se la Giurgiu,Olt si Alexandria.  Următorul pas ar fi desființarea posturilor de la Pitești și pierderea locurilor de muncă. Reamintim pesediștilor că în campaniile electorale au promis argeșenilor crearea de locuri de muncă și au obligația să le păstreze măcar pe cele existente, dacă nu pot crea altele noi.
Conducerea PSD Argeș a făcut cadou mai marilor de la București și această instituție  fără să se bată pentru a impune un director argeșean și a acceptat la cîrma instituțiie un director de la Olt și un director tehnic de la Giurgiu cărora nu le pasă absolut de loc de județul Argeș.
Este foarte clar deci că numirea lor la conducerea instituției a avut ca scop cedarea acesteia către alte județe.
PDL Argeș solicită factorilor judeţeni de decizie și Partidului Social Democrat, care a condus de unul singur Argeșul vreme de 24 de ani, să ia atitudine și să lupte pentru a apăra interesele județului!
Dreptate pentru Argeș!
Vicepreședinte PDL Argeș,
Adrian Moisescu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea