Jurnaliştii din Argeș, alături de colegul lor, Adi Ilinca

# Mai jos, conturile în care puteți dona pentru a-i salva viața! Ședința de Colegiu Prefectural desfășurată la Mioveni, în data de 17 iulie a.c., a debutat cu un moment unic. Este vorba de prezentarea cazului jurnalistului Adi Ilinca, diagnosticat cu tumoră cerebrală de gradul II/III.
Alături de  Camelia Bădulescu, directorul săptămânalului Ancheta, publicație la care lucrează Adi Ilinca, s-au aflat colegii  săi de la Ancheta, dar și alţi  jurnalişti, care au îmbrăcat tricouri având imprimate o fotografie a lui Adi și mesajul „Jurnaliștii sunt alături de Adi Ilinca”.
Este pentru prima dată când ziariştii argeşeni s-au adunat într-un număr atât de mare ca să-şi manifeste solidaritatea şi speranţa într-un deznodământ fericit al acestui caz.
Apelul i-a sensibilizat pe primari, directori de deconcentrate, parlamentari și șefi ai județului (prefectul Mihai Oprescu, subprefectul Ion Burnei, președintele Consiliului Județean, Florin Tecău, primarul  Mioveniului, Ion Georgescu și primarul Piteștiului, Tudor Pendiuc), care au donat.
Primarul Ion Georgescu a decis să organizeze în instituția pe care o conduce o acțiune de strângere de donații de la angajați.
Ziaristul Adi Ilinca a obţinut programarea pentru internare la Institutul de Neurochirurgie din Hanovra – Germania în data de  22 iulie a.c., dar costurile operaţiei şi ale tratamentelor de recuperare ulterioare sunt estimate la suma de 50.000 Euro.
Depunerile în numerar se pot face la orice agenție BRD, în următoarele conturi:
RO17BRDE030SV64878940300 RON
RO42BRDE030SV46705490300 EUR
RO38BRDE030SV46705570300 USD.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea