Vrei să locuiești ca la hotel? Fostul hotel Yaky din Frații Golești se vinde la bucată, pe apartamente

Urmând modelul hotelului Posada din Curtea de Argeș, vândut la bucată, ca bloc de locuințe, iată că o altă fostă glorie a hotelăriei coboară steagul și își oferă nurii… en detail. Mai précis, se vinde Yaky, din Frații Golești, sub formă de apartamente cu două și trei camere.
Iată cum sună anunțul postat pe olx.ro: ”Apartamente de vânzare cu 2 și 3 camere 60m2 până la 100m2 situate in Pitesti str. Fratii Golesti(fostul hotel Yaky) bloc amplasat stradal aproape de mijloace de transport in comun. Cele cu 3 camere contin 2 dormitoare, 2 bai, living si bucatarie,centrala si aer conditionat. Preturi de la 46.000 de euro.”
Hotelul Yaky, inaugurat în decembrie 2003 se remarca prin arhitectura modernă, dotările la standardele europene și serviciile sale.  Dispunea, la momentul deschiderii, de  25 de camere dintre care 3 apartamente, restaurant de categoria I , sală de conferințe și multe alte facilități.
• capacitate totală hotel: 56 de locuri
• 21 de camere
• 3 apartamente
• sală de conferințe
• restaurant categoria I  cu o capacitate maximă de 120 de locuri
Vremea gloriei sale a apus însă, iar patronul, Iani, care a mai ridicat între timp un hotel chiar în buricul târgului, vrea bani. Așa încât, cine dorește să locuiască pentru tot restul vieții la un hotel, poate alege apartamentele de la Yaky…

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea