Cu ajutor politic din răsputeri, Marius Pârvu, favoritul primarului de Pitești, a fost numit director general al Apelor Argeș-Vedea

# Președintele PSD Argeș, Tudor Pendiuc (foto), ţine să clarifice relaţia cu deputatul Cătălin Rădulescu (foto):  “Tot aud că e lipit domnul Rădulescu de mine în nu ştiu ce fel… Am aceeaşi relaţie cu domnul Rădulescu, la fel cum am cu orice alt parlamentar de Argeş”. După ce preşedintele interimar al PSD Argeş,  Tudor Pendiuc, a confirmat că Marius Pârvu, directorul sub conducerea căruia combinatul Oltchim a ajuns pe butuci (fost director şi la Divizia Petrochimică Bradu) urmează să fie numit director executiv al ABAAV, în locul actualului şef Ion  Mutu, care va fi mutat un pic mai jos, pe funcţia de director tehnic, au apărut şi speculaţiile potrivit cărora viitoarea numire a lui Pârvu s-ar datora susţinerii  acestuia de către deputatul  Cătălin Rădulescu, cunoscut ca fiind... cu mare trecere la Tudor Pendiuc. 
Preşedintele interimar al PSD a explicat că  ceea ce a contat cel mai tare în alegerea noului nume pentru sefia Administraţiei Bazinale a Apelor Argeş-Vedea a fost CV-ul candidatului, care-l recomandă ca un bun manager,  ţinând să facă, totuşi, un pic de lumină în insinuările referitoare la relaţia apropiată care l-ar lega de Rădulescu. “Tot aud că e lipit domnul Rădulescu de mine în nu ştiu ce fel (...) Am aceeaşi relaţie cu domnul Rădulescu, la fel cum am cu orice alt parlamentar de Argeş. E adevărat, am mai spus-o, pe Cătălin l-am cunoscut la Revoluţie… după Revoluţie, când m-am înscris în FSN-ul de atunci, pe vremea când alţii se ascundeau pe sub birouri…. sau fugiseră deja. Asta e relaţia cu d-l Rădulescu!” , a exclamat Tudor Pendiuc. C.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea