“Dacă vor face opoziţie, atunci să treacă în opoziţie!”

# Tudor Pendiuc îi avertizează pe liberali că riscă să piardă funcţia de vicepreşedinte în Consiliul Județean Argeş. După ce, în cursul săptămânii trecute, președintele PDL Argeș, deputatul Cătălin Teodorescu, a declarat că grupurile de consilieri ale PDL și PNL trebuie să lucreze, de acum înainte, cot la cot și să-şi sincronizeze modul în care votează în consiliile locale sau în cel județean, subliniind că  PNL va face opoziţie în CJ, deşi funcţia de vicepreşedinte al instituţiei e încă la Constantin Polexe, la sfârşitul aceleiaşi săptămâni, preşedintele interimar al PSD Argeş, Tudor Pendiuc, a explicat tranşant: “Dacă vor face opoziţie, atunci să treacă în opoziţie, nici un fel de problemă”.

Pendiuc a avertizat că, în aceste condiţii, PNL-iştii vor  rămâne fără funcţia de vicepreşedinte de consiliu judeţean şi fără funcţiile de conducere  pe care le deţin la instituţiile deconcentrate.
“La nivel local avem autonomie de colaborare. Dacă ne înţelegem bine cu liberalii, colaborăm cu liberalii şi lăsăm liberalii pe funcţii, dar dacă nu ne înţelegem bine, atunci vom schimba oamenii lor cu alţii, de la noi şi de aliaţii noştri”, a mai explicat Tudor Pendiuc.
Pe de altă parte, preşedintele interimar al PSD Argeş a afirmat că schimbarea viceprimarilor PSD în localităţile în care funcţionează o majoritate PNL-PDL, schimbare anunţată tot săptămâna trecută de Cătălin Teodorescu, ar fi de neînţeles.
“Când n-ai ce face, te-apuci să schimbi oamenii din funcţii. Dacă, până acum, lucrurile au mers bine cu acei viceprimari, de ce îi schimbi?! S-au transformat în altceva peste noapte?!  Este o politică făcută în favoarea cui? Nicidecum în favoarea cetăţenilor!”, a mai declarat Tudor Pendiuc
Amintim că preşedintele PDL Argeş, Cătălin Teodorescu, declarase că există 10 localități argeşene unde noua majoritate PDL-PNL are posibilitatea să schimbe viceprimarul și că primele vizate ar putea fi comuna Țițești și orașul Costești.
Cristina Stancu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea