Deputatul Cătălin Rădulescu s-a împrietenit cu el însuşi. Doamne-ajută!

# Jenant: tot ”băsiștii” sunt de vină și pentru auto-complicațiile deputatului de pe Facebook. Când te-apasă frustrările, să ai ca sprijin umărul unui prieten e mare lucru. Numai că prietenii adevăraţi, gata să rişte consecinţe personale neplăcute pentru a fi alături de tine, capabili să vadă profunzimi  dincolo de aparenta  superficialitate a  unei poze cu-n parlamentar în chiloţi, nu-i găseşti pe toate drumurile. Îi alegi sau, după caz, îi construieşti pe FB! Sătul s-aştepte ca din lunga şi feisbucista listă de amici să se găsească măcar unul open-mind, care să înţeleagă ceva din valoarea artistică a fotografiei ce s-a vrut a fi una sexy  şi care l-a consacrat în memoria colectivă a electoratului, Cătălin Marian Rădulescu, pe numele său complet,   şi-a găsit un prieten după chipul şi asemănarea sa, gata să-i acorde suport moral în orice situaţie: “Cătălin Rădulescu”.
Dar întrucât, credem noi,  d-l deputat s-a împrietenit cu el însuşi pentru consultări nocturne pe tema viitoarelor interpelări ori iniţiative legislative, e  perfect de înţeles!  Oricine poate verifica faptul că fiecare din cele două nume figurează în lista de prieteni a celuilalt. Iar cele două profiluri (care diferă, ca prezentare, doar prin starea relaţiei amoroase, una “complicată”, după cum o descrie Cătălin Rădulescu)  nu sunt chiar sigurele. Pe jovialul deputat îl mai găsim cu un profil pe FB: “Rădulescu Cătălin”  plus o pagină personală “Rădulescu Marian Cătălin”! 
De ce a avut nevoie de-atâta unitate în diversitate?! (sau invers?!) Pentru că, potrivit celor distribuite de domnia sa  pe una dintre  proprietăţile deţinute pe site-ul de socializare ” Mie îmi place de toată lumea. Pe unii îmi place să-i am aproape, pe alţii îmi place să-i evit, iar pe unii mi-ar plăcea să-i pocnesc!”. C-o mai avea omu’ şi alte profiluri sub pseudonime care, deocamdată,  ne scapă, e altă poveste! E dreptul domniei sale, căci, nu-i aşa, “Cine n-are loc de mine, să stea înghesuit!”, potrivit unei alte maxime postate de deputat pe unul dintre profiluri. Deocamdată, amintitul site de socializare îl recunoaşte pe parlamentarul de Argeş doar sub cele patru forme - uniforme, liniare,  cu păreri convergente şi-n concluzie, fără nici un fel de dispute personale - căci filosofia deputatului e limpede ca  citatul lui Noica de pe peretele domniei sale: “Dacă ataci replica unui prost, rişti să  trezeşti cu prostul în discuţie!” .

Ce spune Cătălin Rădulescu…

Parlamentarul de Argeş pare contrariat de existenţa mai multor profiluri cu numele său şi neagă c-ar avea mai mult de unu.
“Eu n-am decât un singur profil, care e profilul meu politic,  unde spun de Parlament, de activitatea mea... Probabil că cineva a mai făcut şi altele, m-aştept la astfel de mizerii din partea unora, mai ales că în ultimele săptămâni am atacat abuzurile pe care le fac unii asupra oamenilor şi asupra poporului român.” , explică deputatul.
Ce nu se leagă între declaraţiile lui Cătălin Rădulescu şi realitatea din teren (pardon, Facebook!)  este că pe uliţa site-urilor de socializare nu-ţi bagă nimeni prietenii în curte, fără consimţământul tău. Altfel spus, Cătălin Rădulescu nu putea ajunge în lista de prieteni a lui Cătălin Marian Rădulescu decât dacă ambii posesorii celor două conturi  erau de acord cu respectiva prietenie!
Explicaţiile deputatului pentru existenţa conturilor pe care nu le revendică par să aibă legături halucinante cu... sistemul băsist:
“Cred că e vorba de ceva ce au inventat şmecherii ăştia  care se ocupă cu aşa ceva în România, în loc să se ocupe cu ce trebuie pentru oameni. Nu mă impresionează şi n-o să reuşească să mă facă să fiu altfel!  Eu am spus-o foarte clar: cei care fac abuzuri vor plăti într-un final!  Da, s-au făcut multe mizerii, multe dosare la comandă, despre care am vorbit, iar eu refuz să mai accept un astfel de sistem băsist, securist, cu tot felul de indivizi corupţi la nivelele cele mai înalte din justiţie şi care şi-au bătut joc de oameni, de pensionari, de medici, de profesori, de funcţionarii publici, de oamenii de afaceri. Trebuie să înceteze aceste lucruri. Nu suntem nici pe vremea satlinismului, nici pe vremea lui Ceauşescu”, a declarat pentru Atitudine în Argeş deputatul Cătălin Rădulescu.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea